Vida için teklif yükselttiler! Dev rakam...

Premier Lig ekibi West Ham, Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvat futbolcu için Beşiktaş'a 22 milyon euro teklif etti.

Vida için teklif yükselttiler! Dev rakam...
Vida için teklif yükselttiler! Dev rakam...
GİRİŞ 18.07.2018 09:25 GÜNCELLEME 18.07.2018 09:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı'nın forması altında sergilediği başarılı performansla Beşiktaş'ın gururu olan Domagoj Vida için İngiliz kulüpleri kesenin ağzını açtı. 

Everton ve Liverpool'un ardından 29 yaşındaki stopere talip olan West Ham United'ın, Beşiktaş'a geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

 

 

Jack Wilshere ve Felipe Anderson başta olmak üzere transferde bombaları üst üste patlatan İngiliz ekibi, Vida için daha önce Beşiktaş'a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi son olarak 22 milyon euroya yükseltti. Bu teklifiyle Everton ve Liverpool'u geride bırakan West Ham United, siyah-beyazlılardan kısa süre içinde karar vermesini istedi. Liverpool ile 21 milyon euroluk bir bonservis bedeli üzerinden pazarlık yapan Beşiktaş'ın, West Ham United'ın paranın büyük bölümünü peşin ödeyecek olması nedeniyle bu kulübe daha sıcak baktığı belirlendi.

Gönderdiği oyunculardan gelecek parayla ilk etapta personel ve futbolcuların maaşlarını ödemenin yanı sıra transfer yapmayı da planlayan siyah-beyazlı kulüp, Vida'nın satışından elde edilecek gelirle Teknik Direktör Şenol Güneş'in tüm taleplerini karşılamaya çalışacak. Beşiktaş kısa süre içinde sağ bek, 10 numara ve golcü transferlerini bitirecek.

Kritik toplantı bugün

Bu arada bugün Beşiktaş kampına gelmesi beklenen Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Şenol Güneş ile buluşacak. Başkan Orman ve Güner zirvede başta Vida'nın olası satışı olmak üzere transferdeki gelişmelerle ilgili Güneş'le görüş alış verişinde bulunacak.

'Dünya' yıldızı

Beşiktaş'ın geçen sezon ara transferde Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Dünya Kupası'ndaki başarılı performansıyla değerini katladı. Hırvatistan formasıyla 6 maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve 1 gole imza atan 29 yaşındaki oyuncu transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. İngiliz kulüplerini peşine takan Vida'nın Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

65 maça çıktı

Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla 65 karşılaşmaya çıkarken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Deneyimli stoper, Dünya Kupası'nın ardından birçok medya organı tarafından turnuvanın altın karmasına alındı. (Milliyet)

YORUMLAR 12
  • Meyni 5 yıl önce Şikayet Et
    Vida gitsin Talisca gesin.
    Cevapla
  • AĞASI 5 yıl önce Şikayet Et
    Vida dünya kupasında final oynamış sürekliliği olan ve gol de atan bir futbolcu başka Avrupa kulubünde oynasaydı örneğin Marsilyada en az 30-35 milyon Euro bedelle satılırdı
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bu parayı veriyorlarsa hemen satin ama bence bu parayı veremezler
    Cevapla
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar ediyorum futbolun Piri olarak bundan defans olmaz.sağí solu yol geçen haní olmadan hemen saaaatin.
    Cevapla
  • Abdulkadir Tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Rakam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle