Fikret Orman'nın Vida inadı! 30 milyon euro...

Beşiktaş, West Ham United'ın 22 milyon euroluk teklifini yetersiz buldu. 30 milyon euro'da ısrarcı başkan Fikret Orman, gerekirse Ağustos sonuna kadar bekleyecek.

Fikret Orman'nın Vida inadı! 30 milyon euro...
Fikret Orman'nın Vida inadı! 30 milyon euro...
GİRİŞ 21.07.2018 10:35 GÜNCELLEME 21.07.2018 10:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Transferde hareketli günler yaşayan ancak alacağı oyunculardan çok göndereceği isimler üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş Yönetimi, özellikle Vida konusunda hiçbir kulübe maddi anlamda taviz vermiyor.

West Ham United'ın 22 milyon euroluk sözlü teklifini az bulan siyah-beyazlılar, gerekirse Ağustos'un sonlarına kadar bile beklemeyi göze alacak. Hırvat futbolcu için bonservis ücretini 30 milyon eurodan başlatacak olan Başkan Fikret Orman, transferde başka kulüplerin de olması nedeniyle, pazarlık şartlarını tamamen kendisi belirleyecek.

Orman'ın bu sıkı ve kararlı tutumu karşısında West Ham'ın aradan çıkması beklenirken, siyah-beyazlı kulübün asıl hedefinde ise Liverpool'un olduğu bildirildi. Everton'un da sunduğu sözlü teklifi az bulduğu iddia edilen Beşiktaş Yönetimi'nin, Liverpool yetkilileri ile İstanbul'da bir araya geleceği belirtildi. Vida dışında takımdan başka oyuncuların da gitme ihtimalinin bulunması nedeniyle, gelecek olan gelirleri koz olarak kullanmak isteyen yönetim, Vida için yapılan teklifin yarısını da nakit almayı planlıyor.

Ekonomik tedbir

Hem takımın giderlerini azaltarak hem de satılan oyunculardan kazanç elde ederek, gelir-gider dengesini yeniden düzenlemek isteyen Beşiktaş Yönetimi, transfer edeceği oyuncularda da ekonomik tedbirleri elden bırakmayacak. Düşük maliyetli transferler peşinde olan yönetim, Vida'dan gelecek paranın en az yarısını futbolcu alacaklarına yatıracak.

Öte yandan İngiltere'de transfer dönemi 9 Ağustos'ta bitiyor. Avrupa'da devam edecek

YORUMLAR 12
  • cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    en fazla 7 milyon bu adamin degeri
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu çekememezliği! belliki futboldan da anlamıyorsunuz. Son dünya kupasında 3 gol atmış bir stoperin fiyatı 7 milyon olmaz güldürmeyin :) en az 30 olmalı
    Cevapla
  • Adil G. 5 yıl önce Şikayet Et
    Açgözlü olmamak lazım iyi futbolcu ama Dünya kupasında zirve yapmış değeri 29 yaşında bu yaştan sonra performans ve fiyat düşüyor. satmak için en doğru zaman bu zaman. seneye 15 milyon bile teklif gelmeyebilir. beşiktaş şampiyonlar liginde olmayacağı için değerini yükseltmesi çok zor beşiktaş şampiyon bile olsa
    Cevapla
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan akíllı ol.vidamí civatamı bundan defans olmaz.hemen sat. Yol geçen haní .sõylemedi deme.futbol Piri.
    Cevapla
  • cakar almaz 5 yıl önce Şikayet Et
    elinde patlar.
    Cevapla
  • 8 taş 5 yıl önce Şikayet Et
    Vidayı değil somunu bile alamazsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle