Talisca'dan flaş sözler! "Hiç pişman değilim"

Geride kalan sezonun sonunda Beşiktaş ile yollarını ayıran Anderson Talisca, "Hiç bilmediğim bir lige geldiğim için başta biraz korktum. Ancak hiçbir şeyden pişman değilim. Buraya para için gelmedim." dedi.

Talisca'dan flaş sözler! "Hiç pişman değilim"
Talisca'dan flaş sözler! "Hiç pişman değilim"
GİRİŞ 08.08.2018 16:37 GÜNCELLEME 08.08.2018 16:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan, Çin Ligine transfer olan Yıldız futbolcu, verdiği röportajda Çin'e transferinin perde arkasını anlattı.

"İNSANLAR ÇİN'E GİTMEMİ PARAYA BAĞLIYORLAR"

"İnsanlar Çin'e gitmemi yalnızca paraya bağlıyor ama bu doğru değil. Burada harika bir hayat var. İyi besleniyor ve iyi yaşıyoruz. Güvenlik de tıpkı Avrupa'daki gibi sıkı ve Avrupa'da olan her şeye Çin'de de sahipsiniz. Hatta buradaki bazı kulüplerin imkanları, Avrupa'daki bazı kulüplerden de geniş...

"2022 DÜNYA KUPASI BENİM İÇİN BİR DİLEK DEĞİL, RÜYA"

Burada iyi oynuyorum ve kontratım bildiğiniz gibi aralık ayının sonunda bitecek. Dolayısıyla şu anda bundan sonrası için konuşamam. 2022 Dünya Kupası benim için bir dilek değil, bir rüya. Ancak bu rüyanın gerçekleşebilmesi Tite ve ekibinin vereceği karara bağlı. Kendime güveniyorum ve belli bir kalitem olduğu için milli takımda da iyi işler yapabileceğimi biliyorum.

"BURADA MUTLUYUM"

Geçen hafta çok önemli bir maç oynadık ve deplasmanda 4-2 kazandık. Zor bir maçtı. Guangzhou'nun ligdeki en iyi Çinli oyunculara sahip olduğunu daha önce de duymuştum ve ben de bunu fark etmiş durumdayım. Burada harika oyuncular var. Üstelik dışarıdan gelen oyuncuları da çok iyi karşılıyorlar. Burada gerçekten çok mutluyum.

"ÇİNCE BİLMEDİĞİM İÇİN ZORLANIYORUM"

Takımda İngilizce konuşan oyuncular da var. Ben İngilizceyi çok iyi konuşamıyorum. Bazı kelimeleri anlayabiliyorum ama konuşamıyorum. Ancak futbolda bunları rahatlıkla çözebiliyorsunuz. Sahadayken aynı jestler, aynı işaretlerle anlaşıyorsunuz. Bunları da zaten unutmanız mümkün değil.

YORUMLAR 11
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    köpek yemeyemi gittin;)
    Cevapla
  • Timur 5 yıl önce Şikayet Et
    Burda imzalar kalbe atılır... Biri eşini bahane eder gider, diğeri alacakları için şikayet eder, biri çine kaçar... Bunlar aşırı sevgiden kaynaklı
    Cevapla
  • Bir Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Spor hem kazanç kapısı gönül rıza işi değil bu paran varsa dünyanın en iyi fulbolcularını alırsın paran yoksa kim daha fazla veriyorsa oraya gider messiye bakın para için orada kaldı 250 milyon Euro verin sizde messiyi alın varmı paranız yok o zaman susun saygı duyun zorunuza gitmesin gitti diye Eleştiri yaparken mantıklı düşünün zaten borç batağında yüzüyor bizim takımlar neyle transfer edecekler
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    evet para icin gitmedi, cunku cin ligi dünyanin en prestijli ligi ve hala bundan bizim haberimiz yok..
    Cevapla
  • hakın 5 yıl önce Şikayet Et
    para için gitmedim diyerek ne biçim sallamış. bir adam çin e niye gider.lig lig değil. yemekleri yemek değil.
    Cevapla
  • Adanalı01 5 yıl önce Şikayet Et
    aklı sıra çinde iyi bir istatistik yakalayıp hooop Brezilya milli takımına seçilecek. Brezilyada senin gibi kaç topçu var haberin var mı yar yar haberin var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle