Şenol Güneş'ten itiraf! 'Golü yiyince...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in ilk haftasında 2-1 kazandıkları Akhisarspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 13.08.2018 00:31 GÜNCELLEME 13.08.2018 09:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

Taraftar takımına ve kulübe sahip çıkıyor. Bizim için itici güç. Biz de onları temsil ediyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz. Kazanmayı hak ettik. Farklı kazanmamız gereken maçta eksiklerimiz vardı. İyi başladık, hücumda arayışlarımız oldu. Rakibe hiç atak yaptırmadan goller bulduk.

 

İkinci yarıda oyuncuların temposu düştü. Basit bir hatayla gol yiyince panik de başladı. Orta sahada topu tutamayınca savunmaya yük binmeye başladı. Golden bir süre sonra biz de oyuna pozisyon bularak devam ettik. Yediğimiz golde de pas hatamız var ama iyi bir oyun için iyi bir zemine ihtiyaç var. Oyunun bütününe bakarsak biz etkindik. Rakibi 2. yarı oyuna ortak etmek eksiğimizdi. Oyuncular bütün gayretlerini gösterdi. Çok şut attık, orta attık, bunları daha fazla gole çevirmemiz lazımdı, ama futbol da böyle bir şey. Rakibimiz de önemli bir takım. Moralli, dirençli ve inançlıydı. Oyunu kopartmak için daha fazla gole ihtiyaç vardı. 

YORUMLAR 3
  • CUMALİ GÖK 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsi boş boş necip nasıl bır hata yaptı gormedınızmı amator kume oyuncusu yapmaz o hatayı .sen koskoca besıktasın futbolcususun ya bır gol daha yeseydık ne olacaktı durum . bıran once bır stoper bır kalceı ve santrofora ıhtıyac var acılen yoksa hem avrupa hem lıgde ısımız bıtık bu sekıl.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Takimi 4 4 2 oynatmalisin
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Senol neyi itiraf etmis bilen varmi?
    Cevapla