Quaresma'dan Şenol Güneş'i şaşırtan tepki!

Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Akhisarspor maçında hiç süre alamamasından dolayı tepki gösterdi, Şenol Güneş saha kenarında şaşkınlığını gizleyemedi.

Quaresma'dan Şenol Güneş'i şaşırtan tepki!
Quaresma'dan Şenol Güneş'i şaşırtan tepki!
GİRİŞ 13.08.2018 09:23 GÜNCELLEME 13.08.2018 16:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçı olan Beşiktaş-Akhisarspor mücadelesinde süre almamasına saha içerisinde isyan etti.

Maça yedek başlayan ve ısınma hareketlerini yapan Ricardo Quaresma, Lens'in 78. dakikada oyundan çıkarken yerine kendisinin alınmayıp Adriano'nun sahaya sürülmesine tepki gösterdi.

Moralsiz olduğu görülen Quaresma, maçın son düdüğüyle birlikte önlüğünü yere fırlattı. Şenol Güneş ise o tepkiye karşı şaşkınlık yaşadı.

"QUERASMA OYNAMADIĞI İÇİN ÜZÜLMÜŞTÜR"

Güneş ise maç sonu "Quaresma oynamadığı için üzülmüştür ama o da bizim için değerli bir oyuncu. Pepe, Quaresma, Vida, tatilden geç geldiler. Tolgay tempodan düştü. Roco da dahil. Adamın sahada ne vereceğini bilmiyoruz. Necip de iyi katkı verdi. Larin iyi çalıştı bugün etkisizdi" dedi.

YORUMLAR 8
  • Kafkas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ouaresma takım oyuncusu değil sadece kendini düşünen bir top cambazı fazla arıza çıkarmadan Katar'a gönderin bunu, lens bu sene süper
    Cevapla
  • Enes Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    gönder meyi Quresma yi guzel oynuyoooo
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu seven adamı oynatcaksin şenol abi. Ouresma bu !! Ölüsü zaten vodafone de oynar. Adam seyircinin önünde iki kat performans sağlıyor. . Yalanmi ?? 15 dk 20 dk oynat.
    Cevapla
  • Savas 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin.herzaman aynı hikaye
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü futbol hızlı pas ve al vere göre kuruluydu. Yani top fazla durmaması lazım, zaten Şenol hocanın asıl taktiği bu. Quaresma ise el freni, alması hata olabilirdi o skorda. Hem bu kaçıncı artistlik, gözünün yaşına bakmadan güzelce bir çekişilmeli. Hiç bir futbolcumuz kulüpten üstün değildir.
    Cevapla
  • Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Başta şenol güneş BJK den değerli değil.saçma sapan işler yapmaya, konuşmaya başladı bile..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle