Şenol Güneş: 'Bize yakışmadı...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 mağlup olmalarına rağmen tur atladıkları LASK Linz maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: 'Bize yakışmadı...'
Şenol Güneş: 'Bize yakışmadı...'
GİRİŞ 16.08.2018 23:06 GÜNCELLEME 16.08.2018 23:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Güneş, "Kaybetmek bizim için üzüntü verici. Bu takım diri, koşan bir takım ama bizim de oyuncu kalitemiz, takım üstünlüğümüz sahaya yansımalıydı. İlk yarıda yavaş oynadık, çok kötü top kayıpları yaptık. Hücum teşebbüsümüz beklentimizin çok altındaydı. Maalesef iyi oynamadık. Oyun için biraz uğraşacağız, maalesef öyle gözüküyor. Böyle bir maç oynamak bize yakışmadı. Bugün hatalar çok fazlaydı. Bizim oyun tarzımızın dışında bir oyun çıktı bugün ortaya. Olumsuzlukları kendi aramızda değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Maçın yayıncısının son dakikaya kadar belli olmamasını da değerlendiren deneyimli hoca, "TRT bizim televizyonumuz, Türkiye'nin televizyonu, devletin televizyonu, halkın televizyonu. Böyle bir sorunun konuşulmasını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yazık Sana Be 5 yıl önce Şikayet Et
    TRT halkin tv si derken...keşke bordo-mavi formasıyla gurbet ellerde saatlerce seni bekleyen bu halkin cocugunun resim cektirme istegini geri cevirmeseydin. Unutma ki o cocugun sevgisi sana değıl...ustundeki formaya...!
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet sayın hocam Beşiktaş Partizan karşısında da Lansk Liz karşısında oynadığı gibi oynarsa Partizan güle oynaya liglere kalır. Dün akşam adeta kabusu yaşadık, sanki futbolcular bir üst tura çıkmak istemiyormuşcasına bir oyun sergilediler. Oyunları renksiz, ruhsuz ve zevksizdi.
    Cevapla
  • Ayne 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hocanin kendisini bilmesi cok guzel. Izlerken midem bulandi kotu oyundan.
    Cevapla