Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş istemedi, Orman aldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında transfer dönemindeki en büyük sıkıntının, Enzo Roco transferi olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş istemedi, Orman aldı
Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş istemedi, Orman aldı
GİRİŞ 17.08.2018 11:06 GÜNCELLEME 17.08.2018 11:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şilili oyuncunun transferinin gündeme gelmesinin ardından Şenol Güneş'in oyuncunun kasetlerini izlediği ve Fikret Orman'a, "Bu oyuncu bizim işimizi görmez. Sahada oldukça ağır, hamlelerinde sorunlu" dediği belirtildi.

Bunun üzerine Fikret Orman'ın da Güneş'e, "Ben oyuncuya kefilim, alalım" dedikten sonra bonservisi elinde olan futbolcu ile Şenol Güneş'in görüşüne rağmen sözleşme imzalandığı kaydedildi.

 

 

ŞENOL GÜNEŞ MEMNUN DEĞİL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Enzo Roco'nun idmanlardaki performansından da memnun kalmadığı ancak stoper bölgesinde başka transfer yapılamaması nedeniyle oyuncuya süre verdiği öne sürüldü. (Sporx)

YORUMLAR 10
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    taraftar olarak hocadan memnun değiliz Trabzona gitsin tolga ile hocada b c d planı olur
    Cevapla
  • Hadi Oradan! 5 yıl önce Şikayet Et
    Biri beni gıdıklasın... Oynayamayan, sevilmeyen ve maaş sıkıntısından kurtulmak isteyen oyuncunun bonservisini elinde bulunduranların yaptığı bir haber olmasın? yersen...
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki Oğuzhan ve Tolgay'ı da mı Fikret Orman sahaya sürdü? Oğuzhan topu kaptırdı gol oldu. Başakşehir maçında da Tolgay kaptırmıştı ve yenilen gol sonrasında şampiyonluk gitmişti. Hiç bir şey yapamıyosan topu dışarı at, olmadı kart gerektirmeyen faul yap. Hepsi bir yana hem oynamıyorlar birde pişkin pişkin demeç veriyorlar.
    Cevapla
  • Azizim 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi niye vida varken Şenol hoca onu oynatıyor o zaman oda oynatmasın
    Cevapla
  • o.o 5 yıl önce Şikayet Et
    yalaann
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle