Şenol Güneş'ten mağlubiyet yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0'lık Göztepe mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.10.2018 21:43 GÜNCELLEME 22.10.2018 08:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş karşılaşmayı değerlendirirken "İlk yarıda oyuna biz hakimdik. İkinci yarıya da iyi başladık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Çok ucuz gol yedik ve tepki veremedik. Rakip sahada oynadık ama düşündüğümüz golleri bulamadık. 2-0 mağlup olmak, başladığımız oyun seviyesinin karşılığı değildi. Göztepe haddini bilerek oynadı ve kazandılar." dedi.

Hücumda istedikleri işleri yapamadıklarını belirten Şenol Güneş, "Oğuzhan, Tolgay ile oynarken hücumda pozisyon bulamadık. Çıkışlarda pas isabetimiz, pas seçimlerimiz iyi olmayınca düşündüğümüz pozisyonlar olmadı. 2-0'dan sonra takımın genelinde konsantrasyon aşağıya düştü." ifadelerini kullandı.

 
YORUMLAR 16
  • gariban 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam bu takimin alt yapisi hic yokmu messi ronaoldo olsa bende oynatirim gokhan gonulun yerinde oynayacak yetiskin kimler var al al nereye kadar kuerezmanin yerine varmi altal natif ortasaha belgirat ormani gibi bonbos dogma buyume bir besiktasli olarak bir baska sergen goremedim her gun uzerine koyan futbolcumuz yok labali futbolcu besiktasta yeri olmamasi gerekir futbol disippin isidir saygilarimla
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugünkü tablonun sorumlusu Şenol hoca değil, satılan kaliteli oyuncuların yerini yenileri ile dolduramayan yönetimdir. Şenol hoca belkide Beşiktaş tarihinin en güzel kadrosunu kurdu yönetim parasal sıkıntılardan dolayı kadroyu dağıttı. Şenol hoca ne yapsın? Beşiktaş şampiyon olamazsa bile Şenol hoca ile devam edilmesinden yanayım. Çünkü Şenol hoca gerçekten de çok kaliteli bir teknik direktör boş bir adam değil.
    Cevapla
  • H.Tahsin GÜNAYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen Trabzonun başına geç. Süper ligdeki takımların başındaki hocaların yarısı Beşiktaşlı. Beşiktaşın başındaki ise Trabzonlu.
    Cevapla
  • 8 taşım nerede 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee talisca yok Dem baba yok Gomez yok Elde edilen 2 şampiyonluk şenol hocanın mı zannediyorsunuz Hocanın takıma etkisi yuzde 10 topu sahada topcu oynar vesselam
    Cevapla
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca sende çok inatsin ,elinde gençler oynat ihtiyarlar la oyun oynatıyor sun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle