Fikret Orman ve Şenol Güneş'ten sürpriz karar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, çarşamba günü saat 14:30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Fikret Orman ve Şenol Güneş'ten sürpriz karar!
Fikret Orman ve Şenol Güneş'ten sürpriz karar!
GİRİŞ 23.10.2018 20:28 GÜNCELLEME 24.10.2018 00:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Alınan karara göre toplantı 24 Ekim Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

 

 

Beşiktaş, son olarak Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olmuş ve teknik direktör Şenol Güneş eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ayrıca deneyimli teknik adamın TL sözleşmesine geçişi konusunda çeşitli haberler gündeme gelmişti.

İkilinin bu konulara basın toplantısında açıklık getirmesi bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş yönetimi, kaliteli oyuncuyu parasal sıkıntılardan dolayı takımda tutamıyorsa bunda Şenol hocanın ne kabahati var? daha Beşiktaş gönderdiklerinin yerine kimleri alacağını belirmeden elinde azda olsa kalan diğer kaliteli oyuncuları da elden çıkarmanın gayreti içerisinde örneğin Pepe ve Adriyano...
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca hakkında atıp tutanları hayretle izliyorum. 2 senede tatmadığınız başarıları size tattıran . Takımınızla gurur duyduran, Avrupa’da fırtına estiren Şenol hoca deyilmiydi... peki sorarım size, bu başarılı takımdan bu kadar futbolcu satıldı, şimdi satılanlara bakın bide alınanlara bu şartlarda Şenol hoca ne yapsın kendimi çıkıp oynasın. Sizler ne kadar çok seviyorsunuz insan harcamayı, biraz adil olmak lazım unutmayınız ki 2 senede yaşadığınız başarının mimarı sizin hemen taşlamaya hazır olduğunuz Şenol Güneş’in eseridir. Yağını ununu tuzunu tam verdinizde, Şenol hocamı yemeği yapamadı...
    Cevapla
  • emrullah bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş gitmiyor artık yürümüyor ,gör gör
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin istifa edecektir fazla havaya girdi
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    senol hocayla 3 yil daha devam edilsin. Bjk yillar sonra basariyi yakalamis ve her yil sampiyonluga oynayan bir takim haline gelmisken gonderilmesi dusunulemez. Senol hocadan once ki o basarisiz gunlere donmek istemiyoruz, sakın gitmesin. Futbol bilgisiyle karakteriyle on numara bi adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle