Oğuzhan Özyakup görüşme odasına...

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, düşük performansı sebebiyle taraftardan tepki alan Oğuzhan Özyakup ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Oğuzhan Özyakup görüşme odasına...
Oğuzhan Özyakup görüşme odasına...
GİRİŞ 15.11.2018 14:18 GÜNCELLEME 15.11.2018 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Sivasspor'la geçen hafta oynadığı lig mücadelesine ilk 11'de başlayan Oğuzhan Özyakup, 57. dakikada oyundan alınmış ve Vodafone Park'taki binlerce taraftarın ıslıklı tepkisiyle saha kenarına gelmişti.

 

 

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, performansında düşüş yaşayan tecrübeli futbolcuya tepkilerin artması sonrasında devreye A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı girdi. Kavalcı'nın Sivasspor mücadelesinin ardından Oğuzhan'la bire bir görüşüp moral verdiği bildirildi.

Tecrübeli yöneticinin, Oğuzhan'a, tepkilere oynayacağı futbolla karşılık vermesi gerektiğini ve geri kalan her şeye kulaklarını tıkamasını istediğini söyleyip yönetim olarak kendisine güvendiklerini ilettiği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan Bjk de olduğu müddetçe Beşiktaş dan istifa ediyorum ona sahip çıkan Bjk yöneticileri rakibe gol pası verip bir daha penaltı kaçırmasını da terlemeden 70 lik dede gibi ruhsuz oyununu da neyse bu yönetimden de bi cacık olmaz çok şımarmışlar bu sene 6. Bitirsinler şampiyon gibi sevinsinler Oğuzhan Tolgay Adem gibi bana göre amatör lere sahip çıkanları kınıyorum
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gonderin gitsin
    Cevapla