Premier Lig'den Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı

Ocak ayında hücum hattını yıldız bir golcüyle güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş, Chicharito için West Ham'la görüşmelere başladı. Meksikalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen yönetim, ilk temastan olumlu ayrıldı.

Premier Lig'den Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı
Premier Lig'den Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 18.11.2018 12:10 GÜNCELLEME 18.11.2018 13:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hücum hattında önemli değişikliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş, ilk hedef olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın yıldızı Chicharito Hernandez'in peşine düşmüştü.

 

 

Kulübünde bu sezon sadece 4'ü ilk 11'de olmak üzere 10 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergileyen 30 yaşındaki oyuncu için West Ham United'la görüşen Beşiktaş yönetimi, ilk resmi temastan olumlu izlenimle ayrıldı.

109 MİLYONLUK ADAM

 

 

Kulübüyle 2020 yılına kadar kontratı bulunan tecrübeli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunan yönetime Ada temsilcisinden pozitif geri dönüş geldi. Chicharito, geçen yıl Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den 18 milyon Euro (109 milyon TL) karşılığında West Ham'a transfer olmuştu. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • yucekul 5 yıl önce Şikayet Et
    baştan sakat bir transfer haberi... Beşiktaş turkiyenin kanatları en ıyı kullanan takımı 1.65 boyundaki adamımı santrafor olarak alacak, güldürmeyin insanı ciddiyet beyler ciddiyet
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller.. Beşiktaşın getirebileceği en büyük yıldız Quaresma o da sorunlu, birileri Hagi alex sneijder getirir biz de, larin
    Cevapla