'Oğuzhan'a, Ozan Tufan muamelesi yapılmaz'

Oğuzhan Özyakup hakkında açıklamalarda bulunan spor yazarı Mehmet Demirkol, "Oğuzhan da üstü hemen çizilecek bir oyuncu değil. Oğuzhan’a Ozan Tufan muamelesi yapılmaz" dedi.

'Oğuzhan'a, Ozan Tufan muamelesi yapılmaz'
'Oğuzhan'a, Ozan Tufan muamelesi yapılmaz'
GİRİŞ 13.12.2018 11:55 GÜNCELLEME 13.12.2018 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Spor yazarı Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ta kötü performansıyla gözden düşen isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Oğuzhan'a, Ozan Tufan muamelesi yapılmaz"

Oğuzhan’ın durumu şu anda ilk 11’e yazılacak gibi değil. Normal performansından bahsediyorum. Dorukhan’ı ödüllendirmek gerekiyor. Tartışmasız daha iyi. Ama Oğuzhan da üstü hemen çizilecek bir oyuncu değil. “Ben artık Oğuzhan’ı düşünmüyorum” noktasına gelindiğini düşünmüyorum. 11’de yer alması, ”Oğuzhan toparlandın mı? Çık da bir görelim” düşüncesidir. Oğuzhan’a Ozan Tufan muamelesi yapılmaz. Ayrıca Mustafa Pektemek için de çalışmıyor yorumu yapılmamalı. Fazla çabalıyor, hatta kendisini hırpalamadan bahsedebiliriz. "Mustafa bugün çok tembeldi" demedik. Annesi, babası, eşi falan da dememişti. Büyük takım tabi ki yüksek kalite istiyor. Bu açıdan bir sorun var. Tercih edilmesinde bir problem olmadığı fikrindeyim.

YORUMLAR 1
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufan futbolcu diye aldılar ellerinde patladı. ne kadar piyasa yaptılarsa kimse yutmadı
    Cevapla