Beşiktaş'tan Quaresma kararı!

Devre arasında maaş yükünü hafifletmek ve kaynak yaratmak isteyen Beşiktaş, Babel ve Adriano için beklediği teklifleri alamazsa Quaresma'yi "transfer listesi"ne koyacak.

Beşiktaş'tan Quaresma kararı!
Beşiktaş'tan Quaresma kararı!
GİRİŞ 17.12.2018 17:47 GÜNCELLEME 17.12.2018 17:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta devre arasında yapılması planlanan "ekonomik operasyon" kapsamında öncelikle Pepe ile yollar ayrılırken, yıllık ücreti "mali yük" olarak değerlendirilen birçok isimle ilgili de "ayrılabilir" kararı alındı.

 

 

Siyah-beyazlı yönetim kadro dışı kalan Tolgay Arslan'ı da gözden çıkarırken, Ryan Babel ve Adriano için ise "gelecek teklifleri" göz önüne alacak.

BABEL VE ADRIANO KALIRSA, QUARESMA GİDEBİLİR

 

 

İki oyuncu için teklif edilecek bonservis bedeline göre sözleşme uzatma görüşmelerinde bulunacak olan Beşiktaş, istediği rakamı elde etmemesi durumunda 2020'ye kadar sözleşmesi olan Ricardo Quaresma'yı da transfer listesine koyacak.

Devre arasında hem maaş giderlerinde indirime gitmek isteyen, hem de takıma dünya çapında bir forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, böylece Pepe, Tolgay ve Quaresma'nın ayrılığı ile beklediği kaynağa da ulaşmış olacak.

TARAFTARLA ARASINA "KARA KEDİ" GİRDİ

Geldiği günden bu yana en sevdiği isimlerden biri olan Quaresma, bu sezon alınan sonuçlar sonrasında Beşiktaş taraftarının da gözünden düştü.  Genk ile oynadıkları karşılaşmada ıslıklanan ve maç sonrasında "Beşiktaş forması giyenler ıslıklanmamalı. Ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" açıklamasını yapan Portekizli yıldız, son maçlardaki etkisizi oyunu ile gözden tamamen düştü.

"Sorun ben isem, devre arasında ayrılırım" diyerek gözdağı da veren Quaresma, bu sezon 22 maçta siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi ve 3 gol, 11 asistlik bir performans sergiledi. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • kbtt 5 yıl önce Şikayet Et
    ortada karar falan yok.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ne mali yükü paralar nerde? 2 şampiyonluk şampiyonlar liginden gelen paralar nerde nerde,
    Cevapla
  • Afacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar cebini dolduruyor cahiller kendini yirtiyor Allah akil fikir versin
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    kim alır ki bu saatten sonra
    Cevapla