Beşiktaş, Babel'in alternatifini buldu!

Pepe gitti, Atiba bırakıyor, Adriano, Quaresma, Love ve Babel de gidici. Artık Dorukhan ve Güven gibi gençlerin formayı kaptığı Beşiktaş'ın son gözdesi Sivasspor'un yıldızı Emre Kılınç...

Beşiktaş, Babel'in alternatifini buldu!
Beşiktaş, Babel'in alternatifini buldu!
GİRİŞ 21.12.2018 09:55 GÜNCELLEME 21.12.2018 09:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ta gençleşme operasyonu bütün hızıyla devam ediyor, sıradaki hedef Sivasspor'un yıldızı Emre Kılınç... Henüz 19 yaşındaki Güven Yalçın'ın formayı kapmasından sonra 22 yaşındaki Dorukhan Toköz'ün de takımın en etkili isimlerinden biri olması, yönetimin takip etmek istediği transfer politikasında daha kararlı olmasını sağladı. Artık genç isimlere yönelen yönetimin listesindeki 1 numaralı isim Sivassporlu Emre Kılınç. Teknik direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmeyi çok istediği 24 yaşındaki oyuncunun, takımda sürekli problem çıkaran Babel'in yerine düşünüldüğü öğrenildi.

LARIN ÖNERİSİ

Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakan genç yıldız için ocak ayında büyük bir transfer savaşı yaşanması bekleniyor. Beşiktaş şu anda bir adım önde olsa da, Fenerbahçe'nin yanı sıra Fransa'dan Lille ve Almanya'dan Stuttgart takımları da Emre Kılınç ile ciddi olarak ilgileniyor. Onyekuru ve Ndiaye'yi Galatasaray'a getiren William D'Avila'nın menajerliğini yapmaya başladığı Emre Kılınç için Sivasspor'a 3 milyon avroluk teklif yapılacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın ayrıca transferi gerçekleştirmek için Cyle Larin'i takasta kullanabileceği de gelen bilgiler arasında.

BABEL: DURUMUM BELİRSİZ

Hollanda basınına konuşan Ryan Babel, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Beşiktaş'ta durumum belli değil. Geleceğin ne göstereceğini bilmiyorum" derken, "En büyük dileğim sağlıklı kalmak ve Euro 2020'de forma giymek. Benim son turnuvam olacak ve bunun farkındayım" sözlerini kullandı. (Türkiye)

YORUMLAR 2
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Gülme komsuna gelir basina. BJK yi zor günler bekliyor
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Brumayi kiraliyalim. Cimbom kiralama teklifinde bulundu olumlu yanit aldi devre arasi icin. Besiktasi ucurur. Cimbomun bu adimi ile bizim transfer adimimiz cimbom teslanin elektrikli modelini almak istiyo. Besiktasimiz ise neyazikki kartal dogan sahine yoneliyor. Durumumuz bukadar vahim.
    Cevapla