Orman'dan Burak, Cenk ve Oğuzhan sözleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve transfer çalışmaları hakkında konuştu.

Orman'dan Burak, Cenk ve Oğuzhan sözleri
Orman'dan Burak, Cenk ve Oğuzhan sözleri
GİRİŞ 25.12.2018 19:58 GÜNCELLEME 25.12.2018 20:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


NTV'de Spor Aktüel programına katılan Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

 

 

BURAK KADRO DIŞI KALINCA NEDEN BİZİMLE ANILIYOR?

"Burak Yılmaz kalitesi belli bir oyuncu. Burak kadro dışı kalınca niye bize soruyorsunuz? Niye gidip Fenerbahçe'ye sormuyorsunuz? Galatasaray'ın santrforu yok, niye onlara sormuyorsunuz?" Burak Beşiktaşlılığını gizleyen bir oyuncu değil, bize takasta fayda sağlayıp gitti."

 

 

"OĞUZHAN ÖZYAKUP YOLUNU BULACAKTIR"

"Oğuzhan çok iyi bir ailenin çocuğudur. Oğuzhan çok iyi ama sorunu çok. İyi futbolcu, 1 senedir Oğuzhan beklentiyi karşılamıyor. Oğuzhan iyi futbolcu olduğu için biz onu kaybetmek istemiyoruz, düzelecek Oğuzhan ı Cenk'ten daha yüksek yerlerde bekliyordum. İyi insanlar sonunda yolunu bulurlar, Oğuzhan Özyakup da sonunda yolunu bulur, ben inanıyorum. Oğuzhan önemli işler yapacaktır."

CENK TOSUN GELEBİLİR Mİ? AÇIK KAPI...

"Cenk Tosun gelebilir mi? Gelebilir. Burası onun yuvası. Ne zaman istiyorsa, gelebilir. Gelmek isteyip istemediği, şartlar ne, bunlar başka konu. Ben ona söyledim. Bence Premier Lig'de daha yapacağı işler var. O da eğitimden geçiyor, öğrenmesi gereken şeyler var."

"MİNİMUM 3 OYUNCU ALACAĞIZ"

Devre arası transferinden de bahseden Fikret Orman: "5-6 futbolcuyla yolları ayıracağız. Minimum 3 futbolcu alacağız. Bir veya ikisi savunmacı olacak. Sonrasına da bakacağız.' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • CiMBoRZzZ 5 yıl önce Şikayet Et
    ousan 150 m€ len :)
    Cevapla
  • URFALI 5 yıl önce Şikayet Et
    burak gs ye gel gitme bjk ye
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam ayarında olan bir takımı kurcalayarak para uğruna çorba yap ve ondan sonra 3-4 yıl önceki başarıyı bekle. Diğer dört büyük takımların arkadaş taraftarları bana ne söylüyorlardı bir bilsen başkan, eğer bu takımı koruyabilir ve üzerine her sene bir iki süper bir transfer yapılırsa yarı final şansınız hayal değildir. Bunu söyleyen FB GS ve Trabzon taraftarı. Allah'tan Şenol hoca var yoksa ilk beşleri bile göremezdik bu transfer hataları yüzünden.
    Cevapla