Babel ile Şenol Güneş’in ipleri koparan konuşması!

Şenol Güneş'in "Eğer bize %100'ünü veremeyeceksen git" sözü üzerine Hollandalı futbolcu para konularını gündeme getirince ipler koptu.

Babel ile Şenol Güneş’in ipleri koparan konuşması!
Babel ile Şenol Güneş’in ipleri koparan konuşması!
GİRİŞ 14.01.2019 12:13 GÜNCELLEME 14.01.2019 12:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'a 2016-17 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak gelen ancak son zamanlarda sürekli kriz çıkaran Ryan Babel sonunda takımdan ayrıldı.

Hollandalı yıldız İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer oldu. Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri ile birlikte forma giyecek olan 32 yaşındaki oyuncunun transferi karşılığında siyah-beyazlılar 2 milyon avro gelir elde etti. Babel'in ayrılmasında Teknik Direktör Şenol Güneş'le yaptığı görüşme belirleyici oldu.

Sezonun ilk yarısında sözleşmesini uzatmak isteyen ve 3 milyon avro yıllık ücret talep eden Hollandalı, menfi cevap alınca sahada yokları oynamaya başlamıştı. Başakşehir maçının devre arasında da Şenol Güneş'le tartışma yaşayan yıldız oyuncu gönderilecekler listesinin başına eklenmişti.

GÜNEŞ'İ KIZDIRDI

Şenol Güneş, Antalya kampında Babel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcı sezonun ikinci yarısında herkesten yüksek performans beklediğini söyledi. Babel'e "Eğer yüzde 100 performansını veremeyeceksen hiç vakit kaybetme, git" dedi. Hollandalı yıldız ise performansını finansal durumların şekillendireceğini söyleyince ipler bir defa daha gerildi.

Babel'in takıma faydalı olamayacağına inanan Güneş, yıldız oyuncunun gönderilmesi gerektiğini yönetime rapor etti. Bunun üzerine Hollandalı yıldızı isteyen ancak bir süredir bekletilen Fulham'la görüşmeler başladı. İngiliz ekibi kiralık istediği futbolcu için kapıyı 1 milyon avrodan açmasına rağmen yapılan pazarlıklar sonucunda 32 yaşındaki Babel, 2 milyon avro karşılığında Fulham'a verildi. (Türkiye)

YORUMLAR 4
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    parasini istemek suc olmus verin parasini kardesim
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fulhamda 19. sırada
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Babel kaliteli ama bu kalitenin neden parlayamadığının en açuk örneği. Helal olsun hocaya
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Maaş için oynayana profesyonel diyorlar. Ama sözleşmeyi uzatmadınız diye oynamamak (performansını düşürmek) profesyonel dünyada yok! Avrupalılar da kafasını şarka uydurmuş! BJK de 1.5 milyon Euronun üzerinde kimse maaş almamalı. Bu tavanın üzerindeki topçular satılmalı. Bu tavanı da her ne şart altında olursa olsun geçmemek lazım. başka türlü bu kulübün borç yapısında iyileşme hayalden öteye geçmez! Kulübü seven topçu PEPE nin portoya yaptığı gibi düşük ücretlerle oynar. Gerisi hikaye!
    Cevapla