Süper Lig'de yılın takası! Anlaşma tamam

Fenerbahçe, ısrarla istediği Tolgay Arslan için Beşiktaş'a para+Şener Özbayraklı önerisini sundu. Siyah Beyazlı ekip bu teklifi kabul etti. İki kulüp arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanmasının ardından iş artık KAP açıklamasına kaldı.

Süper Lig'de yılın takası! Anlaşma tamam
Süper Lig'de yılın takası! Anlaşma tamam
GİRİŞ 30.01.2019 11:21 GÜNCELLEME 30.01.2019 11:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Tolgay Arslan için sarı-lacivertli yönetim yeniden Beşiktaş'ın kapısını çalıp, anlaşma noktasına yaklaşırken, pazarlıkların nasıl başladığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertliler, daha evvel transfer girişiminde bulunduğu Tolgay Arslan için Beşiktaş'ın kapısını ilk olarak futbolcu önerisiyle çaldı. Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk karşılığında, Beşiktaş'tan Tolgay Arslan'ı istedi. Ancak siyah-beyazlı kulüp, Alper Potuk'un transferini düşünmediğini belirterek sarı-lacivertlilerin bu teklifini geri çevirdi.

Beşiktaş'ın bu kararının ardından ezeli rakibiyle yeniden görüşme kararı alan Fenerbahçe cephesi, bu kez Tolgay Arslan transferini para + Şener Özbayraklı karşılığında bitirmek istediğini bildirdi. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin bu girişimini olumlu karşılayınca, pazarlıklar yeniden başladı.

 

 

Şenol Güneş'in takımda görmeyi talep ettiği Şener ile birlikte 2,5 milyon euroyu da kasasına götürecek olan Beşiktaş'ın, Tolgay Arslan'ın da ayrılmak istemesi nedeniyle son teklifi kabul ettiği belirtildi.

İki kulüp arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanmasının ardından iş artık KAP açıklamasına kaldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 2
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    tolgay gibi fb de çok oyuncu var hatta tolgaydan daha iyi.elmas,jailson, topal,ekici,alper,oğuzkaan oldukça tolgaya gerek yok. tolgay sorunlu alınmamalı. eğer alınacaksada hazirande sözleşmesi bitiyor bedelsiz alınabilir. şeneri sakın vermeyin en iyi sağbekler arasında kesinlikle şener lazım fb ye.
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    ne gol atar ne gol attırır. 10 numara yapacaksan bi işe yaramaz. ön libero yapacaksan jailson topal var yok mos olavaksa 8 numara ordada eljifle ekici çok daha iyi iş yapar bunun yerine. boş transfer
    Cevapla