Şoke eden sözler! "Sadaka mı veriyorsunuz?"

Beşiktaş ile yollarını ayıran İlhan Mansız'ın sağlık sorunları olduğu iddia edilmişti ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Şoke eden sözler! "Sadaka mı veriyorsunuz?"
Şoke eden sözler! "Sadaka mı veriyorsunuz?"
GİRİŞ 07.02.2019 16:43 GÜNCELLEME 07.02.2019 16:45
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon başında Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen İlhan Mansız'ın sağlık sorunları sebebiyle takımdan ayrılmak zorunda kaldığı iddia edilmişti.

Asistanaliz.com'dan Kartal Yiğit'in ulaştığı bilgilere göre İlhan Mansız'ın ayrılmasının sebebi sağlık sorunları değil.

Sadaka mı veriyorsunuz?"

Mansız'ın siyah-beyazlı kulüpten 4 aydır maaş alamadığı ve Beşiktaş İdari menajeri Ali Naibi ile A Takım sorumlusu Ahmet Kavalcı'nın yanına gidip "Aylardır para alamıyorum. Sadece bir kere para aldım. İlhan Mansız'a sadaka mı veriyorsunuz?" diyerek bağırdığı öğrenildi. İlhan Mansız'ın mali sorunlar sebebiyle takımdan gittiği ifade edildi.

 

 

YORUMLAR 45
  • huso 5 yıl önce Şikayet Et
    ilhan mansız sen bastan yanlıs yaptın.Fenere gelecektin aslında. Bjk'nın FEDA 'sı sana geçiyor sadece demek ki
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancilara dünyanin parasini ödüyorsunuz ve bunu türkiyede sampiyon olmak icinse verdiginiz paralara yazik. avrupada basarili olamayinca sezon sonunda kac milyon zarar yapiyorsunuz ? yabaci oyuncu alirken bonservisini sponzorlardan alin veya sponzor bulun en azinda. zarariniz yüksek olmaz VE en ÖNEMLISI para sikintiniz bu kadari olmaz ilhan mansizin parasini ödemis olurdunuz :)
    Cevapla
  • Suali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca emek verdiğin takımda gördüğün muamele
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Beşiktaş ı hayrına sevmiyor herkes parayı seviyor. A takımın futbolcu B takıma gidiyor B takımlı oluyor C takıma gidiyor C takımlı oluyor parayı kim fazla verirse o takımdan oluyor neymiş bunun adı profosyonellikmiş yemişim profosyonelliğinizi o zaman taraftar olarak bizde profosyonel olalım bu sene taraftar olarak takım değiştirmek istiyoruz bizler artık bütün taraftarlar Bakırköy Sporluyuz oldu mu profosyonellik herkes parayı seviyor kardeşim gerisi boş
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet alıyorum ama onların bir senede kazındığı benim on nesil ötedeki torunlarımı besler üç kuruş paramızı verip de maç seyrediyoruz. Takımımızı ve kulübümüzü desteklemek için, onlarda bir saat içinde A. B. takıma geçiyor fazla para veriyor diye futbolcu takımına para oranında bağlanıyor takım ruhu da olmadığı için başarı olmuyor. Bizler yeri geliyor ekmek paramızı maça veriyoruz . Gerisin sen düşün
    Cevapla
  • Velhasıl-ı Kelam 5 yıl önce Şikayet Et
    "leventk" kardeş senin bahsettiğin işler 3-5 bin liralık işler. Peki kimse sana hem spor yaptırıp hem de 3-5 milyon €urolar veriyor mu? Mansızın sadaka dediği para ile afrikada kabile satın alırsın. Yazık abicim yazık.
    Cevapla
  • kaynarcalı 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse maaş almadan çalışmaz, sevgi ayrı bir şey ama aç karna sevgi olmaz para ve sevgi ikiside lazım ama ikiside ölçülü olmalı
    Cevapla
  • leventk 5 yıl önce Şikayet Et
    var mı yaptığı işi bedava yapan, mesela siz çalıştıınızın karşılığında bir ücret maaş almıyormusunuz
    Cevapla
  • Maserati 5 yıl önce Şikayet Et
    Yetenikliydi ama örnek bir futbolcu değildi kulübe ne faydası olur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle