Tolga Zengin'in kadro dışı kalma sebebi ortaya çıktı

Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin'in, beklenmedik bir şekilde yönetim tarafından kadro dışı bırakılmasının nedeni ortaya çıktı.

Tolga Zengin'in kadro dışı kalma sebebi ortaya çıktı
Tolga Zengin'in kadro dışı kalma sebebi ortaya çıktı
GİRİŞ 11.03.2019 13:17 GÜNCELLEME 11.03.2019 15:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Tolga Zengin yönetimin kararı ile kadro dışı bırakılmıştı. Bu gelişme üzerine Tolga Zengin; Tolgay Arslan, Gökhan Töre ve Vagner Love ile birlikte Antalya kampına götürülmemiş, ancak Teknik direktör Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında Tolga'nın kendi tasarrufu ile değil yönetimin kararı ile kadro dışı bırakıldığını söylemişti. 

 

 

Bu gelişmelerin üzerine BipSpor'dan çarpıcı bir iddia geldi. 

İbrahim Seten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda deneyimli file bekçisinin kadro dışı bırakılma gerekçesini açıkladı.

 

 

Seten'in paylaşımları şöyle:

'Ağır abi halleri rahatsızlık vermiş'

"Tolga’nın birkaç kez şoförlü mercedes 350 makam arabasından elinde tespihle indiğini görmüş başkan Orman... Hiç oynamadan para kazanması ve tesislerdeki ağır abi halleri de rahatsızlık vermiş yönetime. O nedenle kadro dışı kalmış..."

YORUMLAR 15
  • taner 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmış bşkn karius un yerli versiyonu
    Cevapla
  • Metehan 71 5 yıl önce Şikayet Et
    Parayı alın akıyla kazanmış ; istediği gibide harcar .Iyi parayı elinden alsaydı bari Orman bey.Trump' özenmiş galiba Fikret "bey"......
    Cevapla
  • Turkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Elinde tesbih varsa o tesbih rahatsız mı ediyor o kararı verenleri Şenol hoca sen orda mostralikmi duruyorsun oyuncunun arkasında dur
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan bence Tolga zengin iyi kaleci
    Cevapla
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine Orman oyunu, Tolga dedigin adam serefli bir insan, bu gune kadar ne yanlisi olmuski, bu yonetim Tolga, Tolgay, Tore, Oguzhani harcadi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle