Beşiktaş başkan adayından Gareth Bale bombası!

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın karşısına başkan adayı olarak çıkan Hürser Tekinoktay, seçimli genel kurulda üyelere açıklama yaptı ve Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'i uygun bir maliyetle takıma kazandıracağını söyledi.

Beşiktaş başkan adayından Gareth Bale bombası!
Beşiktaş başkan adayından Gareth Bale bombası!
GİRİŞ 12.05.2019 11:52 GÜNCELLEME 12.05.2019 12:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hürser Tekinoktay, Beşiktaş'a başkan olması durumunda John Benjamin Toshack'ı göreve getireceğini ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in de transfer edileceğini şu sözlerle aktardı; 

 

 

"John Benjamin Toshack, bugün buraya gelecekti ama adaylığımız döneminde çıkan ıslak imza sorunu yüzünden Toshack'ın buraya gelmesi ertelendi. Eğer Toschack bugün buraya gelseydi Real Madrid'de mutsuz olan Gareth Bale'i getireceğini söyleyecekti. Toschak bize Gareth Bale'ı çok uygun bir ücrete getirebileceğini söyledi. Bizim Aboubakar'a verdiğimiz ücretlerin yarısı kadar bir ücrete getireceğiz. Futbolcular oynadıkları takımlarda mutsuz olduğu zaman böyle fırsatlar doğabiliyor."

 

TEKİNOKTAY'IN DİĞER PROJELERİ

Hürser Tekinoktay, mevcut başkan Fikret Orman'ın projesini geliştirdiği Bolu Gerede'deki tesislere kampa gitmeyeceklerini belirterek, "Biz kamp tesisleri yapmayacağız, inşaata para harcamayacağız. Biz spor kulübüyüz. Beşiktaş Jimnastik Kulübüyüz. AVM ve inşaat yapmayacağız. Sporcu kaynağını 4 yaşına indirmek için cimnastik okulları açacağız." dedi. 

Beşiktaş'a makul fiyatlara yıldız oyuncular getireceklerini kaydeden Tekinoktay, bu oyunculardan para da kazanacaklarını vurguladı.

Almanya ve İngiltere'de olmak üzere iş birliği projeleri geliştirdiklerini vurgulayan Tekinoktay, Şan Öktem Spor Lisesi kuracaklarını söyledi.

Kendi dönemlerinde başkalarının fikstürü belirleyemeyeceğini savunan başkan adayı Tekinoktay, "Beşiktaş'ın en önemli maçlarına emekliliği gelmiş hakemleri kimse gönderemez. Beşiktaş'ın hakkı masada yenmeyecek. Türkiye'de bu gerçeği herkes biliyor." diye konuştu.

Beşiktaş'ı halka açmak istediklerini anlatan Tekinoktay, "Renkli taraftar istemiyoruz. Kulüpte dijital şeffaflığı getirmek istiyoruz. İnsanlar üyeliklerini takip edemedi, üyelikleri düştü. Beşiktaş küçüldü, Beşiktaş'ı küçültmeyelim. Beşiktaş'ı dünya markası yapalım." ifadelerini kullandı. 

Hürser Tekinoktay, yaklaşık bir saat süren konuşmasının sonunda yönetim kurulu listesinde yer verdiği isimleri tanıttı.

Başkanlığa yeniden adaylığını koyan Fikret Orman ise Tekinoktay'dan sonra yaptığı kısa konuşmada, "Güzel bir kongre olmasını diliyorum. Centilmence kongre olmasını diliyorum." demekle yetindi.

YORUMLAR 12
  • Fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanında Messi ile Ronaldo'yu da getir tam olsun. Öyle bale male açmaz bizi Hürser abi.
    Cevapla
  • mürid-i mehdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Agam benle eyleniirr
    Cevapla
  • Made in b#k 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayeller bale gerçekler lens
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bale i aldın sonra parasını ödeyemedin fifa ceza verdi sonrasını yazayım mı daha
    Cevapla
  • Salla 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi sallamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle