Şenol Güneş yeni teknik adam için rapor hazırladı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımdaki her oyuncu için birkaç sayfalık bir rapor hazırladı. Bu rapor yeni teknik adama sunulacak.

Şenol Güneş yeni teknik adam için rapor hazırladı!
Şenol Güneş yeni teknik adam için rapor hazırladı!
GİRİŞ 13.05.2019 10:09 GÜNCELLEME 13.05.2019 17:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alanyaspor maçıyla birlikte son 3 maçına çıkacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımda oynayan ya da oynamayan tüm futbolcular için geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı ortaya çıktı.

 

 

Tecrübeli hocanın bu raporunda futbolcuların durumlarını ve bugüne kadar ortaya koydukları performansın yer aldığı öğrenildi. Şenol Güneş'in bu futbolcuların geleceği konusunda ayrıca görüşlerini aktarıp tavsiyelerde de bulunduğu gelen bilgiler arasında.

TRANSFERE YÖN VERECEK

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu raporu önce yönetime vereceği belirlendi. Siyah-Beyazlı yönetimin ise bu raporu yeni teknik direktörü verip ondan sonra yeni hocanın da görüşünü alarak transfere yön vermesi bekleniyor. (Takvim)

YORUMLAR 4
  • ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı hoca Beşiktaş'ı az yada çok tanıyor tabii raporun olması iyi olur.
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir besiktasli olarak diyorum. Gelecek olan teknik direktor hicbir rapora bakmasin. Sadece bjk nin videolarini izlesin. Videoda olmayan oyuncular icin mac ayarlayip izlesin. Yoksa bu kulustur besiktasim bu ayarda devam eder.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Şenol hocanın isabetli bir rapor hazırladığına inanıyorum. Ayrıca ben Şenol hocanın kalması taraftarıyım. Çünkü bu adam boş birisi değil.
    Cevapla
  • KURTOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene bu sene gs le iki şampiyonluk maçı oynadık ikisindede şenolun korkaklığı ,acizliği yüzünden kaybttik...bırak gassaray düşünsün bjk yi nasıl durduracağını...tutarsız adam şenol başkanla şenol iç çekişmesi bjk yi mahvetti...
    Cevapla