Yeniden başkan seçilen Fikret Orman'a şok!

Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında siyah-beyazlı taraftarlar, dün yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Fikret Orman ve yönetimini protesto etti.

Yeniden başkan seçilen Fikret Orman'a şok!
Yeniden başkan seçilen Fikret Orman'a şok!
GİRİŞ 13.05.2019 21:24 GÜNCELLEME 13.05.2019 21:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

 Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında siyah-beyazlı taraftarlar TFF, MHK ve hakemleri protesto ederek karşılaşmaya başladı. Mücadelenin 25. dakikasında Caner Erkin’in ceza sahası içinde düşürülmesi sonrasında penaltı bekleyen Beşiktaşlılar, Hakem Cüneyt Çakır’ın devam kararı sonrasında ise önce hakemlere ardından ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimine tepki gösterdi. ‘Fikret Orman paralar nerede?’ diyerek tempo tutan ve ardından ‘Yönetim istifa’ tezahüratı yapan siyah-beyazlılar, geçmişte Süleyman Seba’ya yapılan tezahüratın benzerini Fikret Orman için söyledi ve “7 sene oldu, senin süren doldu. Yeter artık Fikret, Beşiktaş’ı terk et” sloganı attı. 

 

 

Genel kurulda Beşiktaşlı olmayanların oy kullandığı iddialarını da protesto eden taraftarlar, “Sendika dışarı” diye bağırdı. Bu sırada bazı taraftarlar ise, protesto edenlere tepki gösterdi. 

YORUMLAR 11
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bjk nın çapulcularıdır bjk ya 2 yıldır burağı aldırmayıp şampiyonluktan edenlerdir bunlar ortalığın hokkabazları çapulcu olanlardır taraftar gözüyle bakılamaz fikret orman nın adamlığının zekatı onların hepsine ömür boyu yeter
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon ligin en kaliteli oyuncuları Beşiktaş'ta idi peki şampiyonluk adına sonuç ne oldu? kocaman bir hiç niye öyle oldu? çünkü kaliteli kadro bir türlü oynamıyordu. Bakın Oynatılamıyordu demiyorum, oynamıyorlardı. Geçen yılki kaliteli kadro Şenol hoca ile Fikret başkanın arasının açılmasına neden oldu. Şenol hoca transfer isterken Fikret başkan en iyi kadro bizde deyip hep hocayı azarlıyormuş. Bakın ligin ikinci yarısında Şenol hocanın istediği oyuncular gelince Beşiktaş nasıl kendine geldi. Bu ligde 3-4 hafta daha olsaydı Beşiktaş kesin şampiyon olurdu.
    Cevapla
  • birlik 4 yıl önce Şikayet Et
    bir NJK Lİ olarak fikret başkanla gurur duyuyorum
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk ve marselo ve beck i satıp Aboubacar ve talisca yerine lov ve negredoyu alıp taraftarı kandırdıgı gün bjk taraftarı için bitti zaten
    Cevapla
  • usta 49 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB taraftarı olarak çok beyefendi bir başkanınız var BEŞİKTAŞ"ta çok zorlu dönemlerden geçti ve adam gayet başarılı bir şekilde bu süreci atlattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle