Vodafone Park'ta Sergen Yalçın sesleri!

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı takımın efsane isimlerinden olan Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a sevgi gösterisinde bulundu.

Vodafone Park'ta Sergen Yalçın sesleri!
Vodafone Park'ta Sergen Yalçın sesleri!
GİRİŞ 13.05.2019 21:59 GÜNCELLEME 13.05.2019 22:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’u ağırlarken, konuk ekibin Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a Beşiktaşlı taraftarlar tezahüratlarda bulundu.

 

 

Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen ve özellikle 100. yılda gelen şampiyonlukta başrol oynayan Sergen Yalçın, rakip olarak geldiği Vodafone Park’ta taraftarların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi. Taraftarlar Sergen Yalçın’a ve Alanyaspor’lu futbolculara destek verirken, TFF, MHK ve hakemlere ise tepki gösterdi. 

Maç sonunda Sergen Yalçın tezahüratlarını sürdüren taraftar için genç teknik adam soyunma odasından geri dönüp tribünleri selamları.

 

 

YORUMLAR 5
  • yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    ah sergen çok dedim gençliğin de, sen yıldızı büyük parlak futbolcusun diye... ama sözümü dinlemedin. sen yine yıldızsın aman gençlik sevdası kalmamıştır umarım, gözünün önüne bak, parlak bir geleceğin var.
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen gercekten iyi bir insandır genelde cekinirdi benden
    Cevapla
  • Hasan Yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Ali koçtan önce Fenerliydim , Sergen Beşiktaşa çok yakışır.
    Cevapla
  • Zaman yolcusu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen iyidir hep abi derdi bana
    Cevapla
  • Konyali-osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin teknik ve kisilik olarak gercekten iyi insan ve iyi bir teknik direktor. Gittigi yerde calisiyor, calistigini taraftra hissettiriyor ve basariyor. Kisilik olarakta efendi iki yuzlu cikarci, yanar doner bir insan degil. Sadece isibe bakiyor. Gelecegi cok parlak. Bu sekilde devam ederse, Inaniyorum ki milli takim hocaligina kadar yukselecek vede bunuda hak ediyor.
    Cevapla