Beşiktaş'ta tartışılan isim Lens

Süper Lig'de 3'üncü sırada olan Beşiktaş'ta tartışılan isimlerin başında Jeremain Lens geliyor.

Beşiktaş'ta tartışılan isim Lens
Beşiktaş'ta tartışılan isim Lens
GİRİŞ 14.05.2019 15:09 GÜNCELLEME 14.05.2019 15:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta ikinci sezonunu geçiren Hollandalı kanat oyuncusu, kötü geçen ilk sezonun ardından ikinci sezonunda da beklenen patlamayı yapamadı. Lens, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 26 maçta sadece 1 gol atıp, 5 asist yapma başarısı gösterirken geçtiğimiz sezon ligde Beşiktaş formasıyla sadece 1 gol atabildi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu Lens'in gösterdiği performans taraftarları memnun etmedi.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSINI ARATIYOR

Türkiye'deki ilk yılını 2016-17 sezonunda Fenerbahçe formasıyla geçiren Jeremain Lens, sarı-lacivertli forma altında 38 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 5 gol atan Lens, 16'da asist yaptı. Kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'de gösterdiği iyi performansla dikkatleri üstüne çeken Lens, bir sezon sonrasında Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-beyazlı takımla 5 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalı futbolcunun sözleşmesi 2021-22 sezonunun sonunda sona erecek.

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Dün oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 81'inci dakikasında Dorukhan Toköz'ün yerine oyuna dahil olan Jeremain Lens, Beşiktaş taraftarları tarafından ıslıklandı. Hollandalı, karşılaşma içinde yaptığı pas hataları ve etkisiz oyunuyla sık sık ıslıklarla protesto edildi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu sezon içinde daha önce de protesto edilmişti. Siyah-beyazlı kulüple 3 yıl daha sözleşmesi olan Jeremain Lens için kararı yeni gelecek teknik kadro verecek.

YORUMLAR 7
  • BeşiktAşk 4 yıl önce Şikayet Et
    Lens le ilgili tek tartışmanın, lig bitince mi yoksa hemen mi gönderilmesi gerektiği. kendisine hak ettiğinden fazla şans verildi ama olmayınca olmuyor.
    Cevapla
  • Mika 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam 31 yaşında, ve de daha 3 senelik sözleşmesi var.
    Cevapla
  • Besiktaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenewpahca nin çöplüğü oldu resmen hepisi patates
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende besiktasliyim ve kalmasindan yanayim. Once gidecekse en kotusunden baslanmali, ardindan bir kotusunu daha yollayalim ama ilk orta kalitede bir oyuncuyu yollamak buyuk hata olur. Necip gitsin, pektemek gitsin, oguzhan gitsin daha sonra bunlara sira gelsin ve tabi Sergen gelsin.
    Cevapla
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    La o kadar iyi olsa biz bırakmazdık,,caner ve gökhanda oldugu gibi,,bjk de patladı gitti
    Cevapla
  • Baran 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olsaydi sunderland vermezde ne fenere ne bjk ye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle