Beşiktaş'ta son karar Sergen Yalçın

Aytemiz Alanyaspor maçında siyah beyazlı taraftarların Sergen Yalçın'a gösterdiği sevgiden etkilenen Beşiktaş yönetimi teknik direktör olarak Abdullah Avcı isminden vazgeçti. Beşiktaş'ta yönetimin teknik direktör olarak rotasını Sergen Yalçın'a çevirdiği bildirildi.

Beşiktaş'ta son karar Sergen Yalçın
Beşiktaş'ta son karar Sergen Yalçın
GİRİŞ 15.05.2019 12:32 GÜNCELLEME 15.05.2019 12:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beşiktaş yönetiminin bir süredir Alanyaspor maçında tribünlerin Sergen Yalçın’a olan yaklaşımını takip edeceği konuşuluyordu... öyle ki son düzlükte Mircea Lucescu ve Guti arasında kalan yönetimin Sergen’e gösterilecek ilgiye göre kararını değiştirebileceği iddia ediliyordu. Pazartesi akşam tam da bu yönde bir gelişme oldu. Siyah-beyazlı tribünler, eski yıldızları Alanyaspor’un hocası Sergen Yalçın’ı soyunma odasından çağırarak alkışladı. Maçta tribünlerin bir bölümünden tepki alan Fikret Oman’ın ise ''iç barış'' için Sergen’i takımın başına getireceği konuşulmaya başlandı. Bu arada Sergen’in röportajında ''bir gün kavuşacağız'' sözleri dikkat çekti. Ama basın toplantısında Beşiktaş’tan teklif almadığını açıkladı.

Abdullah Avcı'ya taraftardan geçer not yok

Beşiktaş için teknik direktör olarak adı anılan bir başka isimse Abdullah Avcı... fakat tribünlerin Abdullah Avcı’ya soğuk bakması ve oynattığı futbolun sevilmemesi yüzünden yönetimin de ondan uzaklaştığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

YORUMLAR 23
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen büyük hoca olacak
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru yolu goruyorsun fiko başkan sergenle uzun kontrat yapın daha arkanıza bakmayın. o arada alt yapıdan oyuncu cıkarın . bırakın yabancı aşkını
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru karar, en uygun olanı Sergen Yalçın.
    Cevapla
  • ozer ceengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    normal olan da bu xzaten
    Cevapla
  • molla 4 yıl önce Şikayet Et
    yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle