Trabzonspor Beşiktaş'ın şansını bitirdi!

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş'ın sezonu ilk ikide bitirme şansı kalmadı.

Trabzonspor Beşiktaş'ın şansını bitirdi!
Trabzonspor Beşiktaş'ın şansını bitirdi!
GİRİŞ 18.05.2019 20:59 GÜNCELLEME 19.05.2019 11:37
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Beşiktaş, Medical Park Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz geçen maçı Trabzonspor 2-1 kazandı. Trabzonspor'un gollerini 53. dakikada Filip Novak ve 77. dakikada Yusuf Yazıcı atarken Beşiktaş'ın sayısını 74. dakikada Kagawa kaydetti.

 

 

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 60'a çıkardı ve ikincilik şansını son haftaya taşıdı. Beşiktaş ise 62 puanda kaldı. Böylece Beşiktaş'ın sezonu ilk ikide bitirme şansı kalmadı. Ligin son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Stat: Medical Park

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşcıoğlu, Süleyman Özay

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak (Dk. 87 Amiri), Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Dk. 90+4 Murat Cem Akpınar), Nwakaeme, Rodallega (Dk. 84 Ekuban)

Beşiktaş: Karius, Adriano (Dk. 46 Necip Uysal), Vida, Mirin, Caner Erkin, Medel (Dk. 46 Kagawa), Hutchinson, Quaresma, Ljajic, Güven Yalçın (Dk. 87 Lens), Burak Yılmaz

Goller: Dk. 53 Novak, Dk. 77 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor) Dk. 74 Kagawa (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 15 Caner Erkin, Dk. 72 Mirin (Beşiktaş) Dk. 90+1 Sosa ve Amiri, Dk. 90+3 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)

YORUMLAR 31
  • baba61 4 yıl önce Şikayet Et
    FENER KÜMEye
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gs tutan tff ile ligde anca tiyatro oynanır
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Seneye Beşiktaş derbi becerisi daha iyi bir hoca getirmeli. En az 4 puan alınabilecek Gs ve Ts maçlarından 0 çeken bir Beşiktaş var. Motivasyon dibe vurmuş.
    Cevapla
  • arsinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dünyada yaşıyorsunuz acaba sadece sizi yenemdik tüm istanbul tkaımalrı gc hariç hepsini ezdik yenemdik sadece gs yide hakem kurtardı ,
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür lig bittiyor şenol dan kurtuluyoruz inatcı inşallah necipten de kurtuluruz
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak Trabzonsporu gönülden tebrik ediyorum. Hak edilen bir galibiyet. Beşiktaş'ta takımın yarısı koşmadı, beraberlik bile fazla olurdu.
    Cevapla
  • Ali BaBa 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu kardeşim hak edeni tebrik etmekden kaçınmayalım tebrikler kardeşim bu takımlar hepimizin husümete ne gerek var tek hayalım seyircilerin rakip takımla beraber oturacak olgunluğa gelmesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle