Şenol Güneş'ten Trabzonspor itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor itirafı
Şenol Güneş'ten Trabzonspor itirafı
GİRİŞ 18.05.2019 21:42 GÜNCELLEME 18.05.2019 21:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un daha iyi oynadığını söyleyen Şenol Güneş, "Bugün oyun olarak kötü başladık. İlk yarı hem defansif, hem de ofansif olarak kötüydük. İkinci yarı daha iyiydik ama kazanmak için yeterli coşkumuz ve arzumuz yoktu. İkinci golde hatamız vardı. Rakip, bizden daha çok istedi. Aldığımız topları gereksiz kaybedince, rakibe şans verdik. Bu maç berabere bitseydi bile, rakip bizden daha iyiydi." dedi.

 

 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ihtimaliyle ilgili sorulan soru üzerine Şenol Güneş "Çıkıp son maçımızı oynayacağız. Sonuç ne olur göreceğiz." yanıtını verdi.

"ÜÇÜNCÜLÜK BAŞARISIZLIK"

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi şansının kalmamasının sorulması üzerine Şenol Güneş, "Beklentinin altında kalınca oyun ve sonuçlar coşkuya yansıması var ama azalan bu beklenti, sahada isteksiz olarak görünüyor. Beşiktaş için üçüncülük bir başarısızlık bunu kabul etmek gerekir. Bu maçta futbol adına doğruları yapamadık. Hiç bir mazeret olmaz. Takım olarak ne hücum yaptık ne de savunma yaptık. Sakatlıklar nedeniyle oyuncu değiştirdik. İstediğimiz hamleleri yapamadık. Oyunun tamamında biz daha olumsuzduk ve kaybettik" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 11
  • antipat 4 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş bence cokiyi bir hoca.milyon euroları iş bilmez yabancılar yerken bjk 5inci olurken onlar iyi hocaydı degilmi? anladığım kadarıyla bir bjk taraftarı olarak şunu görüyorum bjk taraftarı taraftara oynayan hoca istiyor takım oynatan hoca değil???
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    4 senede Beşiktaşa cok sey verdin Şenol en kötü 3. Yaptın milli takıma gitde rezilliği düzeltelim yerlerde sürünüyor yıllardır
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Göreceğiz milli takımda
    Cevapla
  • Tc vatt 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç yönetimde bence en iyi oyuncuları tutmadı abu bakar Gomez talisc a gibi
    Cevapla
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden kurtuluyoruz korkak hoca eskiden sadece fenerliler sevmiyordu seni şimdi beşiktaşlılarda yani ülkenin yarıdan fazlası sevmiyor emekli ol artık
    Cevapla
  • 28brdmv28 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi... iki sene sampiyon yaparken iyi...olamayınca kötü. Burak kendini yere atti diye sahtekar golleri atinca kral. Takima gelirse bjk'yi birakirim falan...bi aynaya bakın ya. Kendinizi ne zannediyorsunuz ki dunyanin en mukemmel insani falan mi..!
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadroyu malzemeci sureyyada sampiyon yapardı 4 senede bir turkiye kupasi bir super kupa alamadı kazma şenol güneş beşiktaş sayesinde prim yaptı kaptı milli takımı gitsinde kurtulsun beşiktaş artık
    Cevapla
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi Şenol hocadan başka kimse de şampiyon yapamaz ,, iki sene iyiydi di mi
    Cevapla
  • reco61 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye şampiyon olurken sesiniz yazık
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncülük garanti mi sankide üçüncülüğü başarısızlık olarak görüyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle