Lucescu resmen duyurdu! 'Beşiktaş ile...'

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine gelecek isim için arayışlar sürerken, bir numaralı aday olarak öne çıkan Mircea Lucescu'dan yalanlama geldi.

Lucescu resmen duyurdu! 'Beşiktaş ile...'
Lucescu resmen duyurdu! 'Beşiktaş ile...'
GİRİŞ 20.05.2019 16:52 GÜNCELLEME 20.05.2019 16:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında gösterilen Mircea Lucescu, Rumen basınına konuştu ve siyah-beyazlıların başına geçeceği iddialarını bir kez daha yalanladı.

Lucescu, Türkiye'de olmasının nedeninin Galatasaray - Başakşehir maçını izlemek olduğunu söylerken, "Beşiktaş ile anlaştığım doğru değil, Beşiktaş'a gitmiyorum. Şu anda Türkiye'deyim ve Galatasaray ile Başakşehir arasındaki maçı izledim. Şampiyonluğu belli eden maç oldu bu" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TA TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için Mircea Lucescu ile birlikte Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı, Rizespor Teknik Direktör Okan Buruk ve Tayfun Korkut isimleri öne çıkmakta.

Beşiktaş'ta taraftarların büyük çoğunluğu Mircea Lucescu ismine karşı çıkarken, Alanyaspor ile oynanan maçın ardından Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesi için ciddi bir destek verilmişti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 11
  • dost 4 yıl önce Şikayet Et
    samed aybaba ve sergen yalın ikilisi gelmeli
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Şenol ile devam kararı alınmasını bekliyorum.
    Cevapla
  • bjk38 4 yıl önce Şikayet Et
    burakin ya şu adamin yakasını.
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    artik bjk biraktim fikret baskan sagolsun
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen yalcın la anlaşın bu iş bitsin fiko başkan 2 yıl şanpiyon olduk 2 yılda iyj giderken hep şaranpole yuvarlandık. sergen bu iş için biçilmez kaptan. yapancilardan uzak durun . del boski . benjamin toşak örnekleri bize zarar verdi. kaldıki bu adamlar kendi çaplarında 1 numara ama burda fossss. sergen bize iyi gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle