Güneş: Beşiktaş yönetimi gitmemi istedi

Beşiktaş'ta son maçına çıkan Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş yönetimine sitemde bulundu.

Güneş: Beşiktaş yönetimi gitmemi istedi
Güneş: Beşiktaş yönetimi gitmemi istedi
GİRİŞ 25.05.2019 00:38 GÜNCELLEME 25.05.2019 09:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli teknik adam, ayrılığın sebebinin Fikret Orman yönetiminin olduğunu belirtti.

 

 

Şenol Güneş, "Başından beri bizi ayırmak isteyenlere sonunda teslim olduk. Ancak biz namusumuzla, şerefimizle, hakkımızla, cesaretimizle işimizi yaptık. Beşiktaş yönetimi böyle bir tabloda benim milli takıma gitmemin daha uygun olacağını söylediler." ifadelerini kullandı.

TARAFTAR BAĞRINA BASTI

 

 

Kasımpaşa maçıyla birlikte Beşiktaş'taki kariyerini noktalayan Şenol Güneş'e siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşmanın ardından destek verdi. Taraftarlar maçın ardından takımı tribünlere çağırdı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi Kasımpaşa maçıyla birlikte sona ererken, siyah-beyazlı taraftarlar 4 yıldır takımın başında bulunan tecrübeli teknik adama maçın sonunda destek verdi. Karşılaşmanın bitmesiyle birlikte stat hoparlöründen 'Güle güle sana, yolun açık olsun' şarkısı çaldı. Maçın bitiminde tribünler Vida ve Atiba'ya tezahüratlarda bulunurken, takımın soyunma odasına gitmesi sonrasında taraftarlar 'Oğuzhan, takımı buraya getir' ve 'Beşiktaş'ım el ele, hep beraber tribüne' tezahüratları yaptı.

YORUMLAR 4
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Şenol Güneş ikna edilip takımın başında kalması sağlanmalı. Çünkü Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon kadrosu için gerekli transferleri ancak Şenol Güneş bilebilir. Sattığın kadar alabilirsin kuralından ötürü Beşiktaş'ın şöyle şatafatlı transferler yapması da mümkün olamayacağına göre kalmasında fayda var. Bu arada Şenol Güneş'in Türk futboluna kazandırdığı Dorukhan ve Güven gerçekten de on numara oyuncular.
    Cevapla
  • birlik 4 yıl önce Şikayet Et
    güle güle şenol hocam son yılarda sayende keyfli maçlar seyr etik yolun açık olasun
    Cevapla
  • asim 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu adami seviyorum elindeki mutevazi kadtoyle en iyisini cikartiyor oarlatiyor . eger fikret bey sebep olduysa ayrilmasina uzulurum
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he.
    Cevapla