Beşiktaş'tan Abdullah Avcı açıklaması!

Başakşehir'e veda eden Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden anlaşmaya vardı ve siyah-beyazlı kulübün tesislerine ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi.

GİRİŞ 31.05.2019 15:38 GÜNCELLEME 31.05.2019 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sabah saatlerinde Beşiktaş'ın Ümraniye'deki tesislerine giden Abdullah Avcı, burada antrenman sahalarını, spor salonlarını, konaklama alanlarını ziyaret ederek personelle tanıştı. Ümraniye'nin ardından Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'ne giden Avcı, burada da Ahmet Kavalcı ve Ahmet Ürkmezgil ile bir araya geldi.

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş ile anlaşması hakkında ASpor'dan Hakan Gündoğar'a açıklamalarda bulunan Ahmet Ürkmezgil, "İnşallah hayırlı olur. İstanbulspor'dan hocayı tanıyorum. Son 10 yılda hiç ayrılmadığım bir dostum, çok sevdiğim bir kardeşim. Kan değişiklikleri her zaman ya da genelde iyi olmuştur. Abdullah Hoca çok takdir ettiğimiz bir hoca. Duruşuyla, istikrarıyla, disipliniyle takdir ettiğimiz bir hoca. Çalışmak istediğimiz bir insandı. Şenol Hoca, Milli Takım'a gittiği için bu imkan doğdu. Şampiyonlukta amiyane tabirle hocanın açlığını düşündüğümüzde, bizim için de iki senedir şampiyonluğun kaçtığını düşünürsek, bu iki amacın bir araya gelmesiyle daha iyi sonuca gideceğimizi düşünüyoruz. Abdullah Hoca'yı ikna etmek zor olmadı. Zaten o bizim dostumuz, kardeşimiz. Başkan da onu çok sever. Israrla bu işler olmaz. Abdullah Hoca da bizim kulübümüzü doğru yer olarak gördüğü için bu tercihi yaptı. Bu yüzden iki taraf için de ikna gibi bir şey söz konusu olmadı " dedi.

Şenol Güneş'e 2.5 milyon euro veren Mircea Lucescu için ise 2 milyon euroyu gözden çıkaran yönetimin, Abdullah Avcı'ya yıllık 10-12 milyon lira ödeyeceği aktarıldı. Teknik direktörlük kariyeri boyunca tüm sözleşmelerini Türk Lirası üzerinden yapan Avcı'nın bu prensibini Beşiktaş'ta devam ettireceği vurgulandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Aynı tas 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım taraftar baskısı bunlar kolay değil ilk yılı zor bitirir milli takımda taraftar baskısını yaşadı noldu aynı tas, takıma daha buraları oynamış yada camiayı bilen birisi lazımdı, sergen Yalçın en azından ne olursa olsun camiaya kendini kabul ettirir seneyede cim bom ve Trabzon favori
    Cevapla
  • baba61 4 yıl önce Şikayet Et
    GEL BE ABDULLAH BABA ÇAĞIRMAZDIK ACİL olmasa
    Cevapla
  • İBRAHİM AKKAYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Abdullah Hocam. İnşallah ilk yılında şampiyon olursun. Sana güveniyoruz.
    Cevapla
  • memed 4 yıl önce Şikayet Et
    olmaaaaz olmaz bu adam
    Cevapla
  • BOZKURT 4 yıl önce Şikayet Et
    25-26 hafta olur, sonra cin con'a ikram eder
    Cevapla
  • dr. d 4 yıl önce Şikayet Et
    olur la niye olamsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle