Beşiktaş'tan Visca için takas teklifi!

Başakşehir'den teknik direktör Abdullah Avcı'yı getiren Beşiktaş'ın İstanbul ekibinin yıldızı Edin Visca için teklif hazırladığı belirtildi. Siyah-beyazlıların 3 futbolcu ve 2 milyon euro ile Başakşehir'in kapısını çalacağı öne sürüldü

Beşiktaş'tan Visca için takas teklifi!
Beşiktaş'tan Visca için takas teklifi!
GİRİŞ 03.06.2019 16:29 GÜNCELLEME 03.06.2019 17:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başakşehir’den Abdullah Avcı’yı transfer eden yönetim, takviye planını deneyimli hocanın programı üzerine kurmayı hedefliyor.

 

 

Ajans Beşiktaş'ın haberine göre; başarılı teknik adamın eski takımı Başakşehir’den ısrarla istediği Edin Visca için çalışma başlayan Beşiktaş Yönetimi, tüm sınırları zorlama kararı aldı.  Transfere ekonomik olarak büyük bütçe ayırmayacak olan Başkan Fikret Orman’ın, yıldız kanat oyuncusunu ara formülle takımına kazandırmak istediği belirtildi. 

Başakşehir’in bonservisi için ilk etapta 10 milyon Euro talep ettiği yıldız isim için Siyah-Beyazlılar’ın, takas artı para formülüyle transferi bitirmek istediği bildirildi. Başkan Orman’ın, takımda düşünülmeyen; Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar üçlüsüne ek olarak 2 milyon Euro’luk formülle Başakşehir’in kapısını çalacağı gelen haberler arasında.

 

 

Başakşehir’le 5 yıllık yeni anlaşma sağlamasına rağmen Abdullah Avcı’yı ikna edip takımın başına getiren yönetim, aynı formülü Visca’yla da uygulayıp Boşnak kanat oyuncusuyla el sıkışmalarının ardından düğmeye basabileceği bildirildi.

Başakşehir formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Visca, 14 gol ve 15 asistlik performans ortaya koymuştu.

YORUMLAR 5
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    bence Abdullah Avci yi geri verin ve üstüne 100 bin lira koyun ve Viscayi alin. Sonra Abdullah Avci istifa edip yeniden Besiktas a imza atsin. Sonra Abdullah Avci arti 45 bin Liraya Irfan Can Kahveciyi transfer edin. Sonrasini artik biliyoruz. Daha sonrasinda Basaksehir batmis ve küme düsmüs ve paralar nerede kimse bilmiyor. Gaziantepspor modeli olarak da biliyor bunu BJK li tayfa.
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Visca gelirse 7 8 yil sag kanat sikintisi yasamayiz ilerde. InsaAllah kabul gorur. Olmazsa pektemek necip guven yalcin quareshma yaninda verilsin.
    Cevapla
  • Ziya can 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl batıracaklar kulüpleri!.. kendi şirketleri kazanca kazanç katarken,4 büyük külüp borç bataklığında hızla batıyor...
    Cevapla
  • Yurdum insanı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dorukhan Güven ve 3 milyon euroya bu iş olur bence
    Cevapla
  • ebubekr 4 yıl önce Şikayet Et
    visca bence otur yerinde. Bu gözü doymaz tatmin olmaz insanlar yarın yedek bırakır bir kenara atarlar demoralize olursun futbol hayatın biter. Ama büyük kulupten gelseydin QR gibi her türlü söke söke hakkını alırdın. Van persie hayatında topa vurma sayısına göre hayal edemediği parayı vurdu gitti ama sana yedirmezler. Seviliyorsun oyna topunu orada
    Cevapla