Başakşehirli 6 yıldız Avcı'dan davet bekliyor!

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'den eski öğrencileri Visca, Bajic, Elia, Mahmut, Clichy ve Epureanu'nun Beşiktaş'a gelmek için hocalarından davet bekledikleri iddia edildi.

Başakşehirli 6 yıldız Avcı'dan davet bekliyor!
Başakşehirli 6 yıldız Avcı'dan davet bekliyor!
GİRİŞ 08.06.2019 09:56 GÜNCELLEME 08.06.2019 09:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ın başına getirilmesinden sonra gözler Medipol Başakşehirli oyunculara çevrilmişti. 

Tecrübeli çalıştırıcının, öğrencilerinden bazılarını Beşiktaş'a getirmek istediği biliniyor. Ancak Avcı'dan çağrı bekleyen isimlerin sayısı bir hayli fazla. 

Visca, Bajic, Elia, Mahmut Tekdemir, Clichy ve Epureanu siyah-beyazlı formayı giymek için can atıyor. En çok merak edilen isim ise Visca...

Avcı'nın yanı sıra yönetim de Boşnak asıllı yıldızın transferini çok istiyor. Ancak bütçenin düşürülecek olması ve Visca'nın görev yapacağı bölgede yüksek maliyetli Jeremain Lens'in bulunması transferi zorlaştırıyor. Visca için Başakşehir'e Lens'in takas olarak teklif edilmesi de yönetimin gündeminde. Stoper için ise Abdullah Hoca'nın istediği Epureanu'ya ise yönetim sıcak bakmıyor.

Kulübeye Bajic

Fikret Orman ve ekibinin yabancı sınırını düşünerek Ömer Toprak'ı getirmek istediği biliniyor. Ayrıca yabancı fazlalığı sebebiyle aynı bölgede görev yapan Mirin ve Roco'dan biri de mutlaka gönderilecek. 

Visca'dan sonra Beşiktaş'a en yakın isimlerden biri de Mahmut Tekdemir. Yerli olması da 30 yaşındaki oyuncuyu cazip kılıyor. Sol bek için de ülkesine dönecek olan Adriano'nun yerine Gael Clichy'nin ismi gündemde. Ayrıca kulübede de güçlü bir santrfor isteyen Avcı'nın, bonservisi Udinese'de olan Bajic'i önerdiği öğrenildi. Temmuz ayındaki kamptan önce transferi büyük oranda bitirmek isteyen yönetimin, önümüzdeki günlerde Başakşehirli yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 5
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Abdullah Avcıyı almakla zaten 1-0 yenik başlayacak yeni sezona. Bu karakter yoksunu futbolcuları alsın 2-0 yenik başlasın.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    hepsini alın alın alında görün bitime 6 maç kala 8 puan farkı erittiren karakter yoksunlarını alın ,alınki sizde aynı utancı yaşayın.bu arada iddiadan kimler zengin oldu merak ediyorum.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin şaibeli işleri olmasa Avcı sampiyondu
    Cevapla
  • birlik 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece visca işimize yarar
    Cevapla
  • kkkk 4 yıl önce Şikayet Et
    epureanu da gayet iyi. mahmutta iyi ama o vasufta oyuncumuz var zaten
    Cevapla