Quaresma'dan Fikret Orman'a olay cevap!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma'nın alacaklarından dolayı kulübe ihtarname çekmesine büyük bir tepki göstererek "Parasını verin, gönderin gitsin" dediği iddia edilmişti. Quaresma bu sözlere cevap olarak "Benimle mutlu değillerse, benimle bir toplantı yapmaları yeterlidir." ifadesini kullandı.

Quaresma'dan Fikret Orman'a olay cevap!
Quaresma'dan Fikret Orman'a olay cevap!
GİRİŞ 18.06.2019 13:26 GÜNCELLEME 18.06.2019 15:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, Fikret Orman'ın, "Parasını verin, gönderin gitsin" sözlerine Instagram'dan yanıt verdi.

 

 

Portekizli oyuncu, "Başkanın verdiği açıklamaya yönelik bir yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim, gelince İstanbul'a gelince gerçekleri açıklayacağım. İsteyen, istediğini düşünmekte özgürdür" sözlerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Fanatik Gazetesi'nde bugün Orhan Yıldırım imzasıyla 'Parasını verin, gönderin' başlığıyla yayınlanan haber yine yalan ve gerçek dışı masa başında üretilmiş bir haberdir. Başkanımızın da İkinci Başkanımızın da haberde yazdığı gibi bir ifadesi olmamıştır.

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef kolayca görülmektedir.

Büyük Beşiktaş camiasının şimdiden bundan sonra da bu isim tarafından yapılacak haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

YORUMLAR 16
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    paralari alirken iydin ama zaten hata sende degil bizde cok abartiriz biz
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke fenere gelse bu adamı on numara oyuncu bence
    Cevapla
  • bjkli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan habere dava acmiyorsunuz neymis okumicakmisiz. Demekki dogrulukpayi var . Ne demeisler doru soliyeni 9 koyden kovarlar.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Fikret derhal adamın parasını öde. İşine gelince kanat transferi yapmayıp bizde Q7 var demesini biliyorsun da adam hakkını isteyince mi yan çiziyorsun Taraftarın gönlünde taht kurmuş, adına besteler yazılmış çok sevilen Q7 ye taş atıyorsun
    Cevapla
  • yok artık 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpten servet kazanmış! Vermeseydin...37 yaşına kadar bi kanat oyuncusuyla sizin için değılse bile rakipler için hep sorunlu biriyle sözleşme yaparken neyi düşünüyordunuz acaba...!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle