Vitor Hugo transferinde Beşiktaş'ı çıldırtan olay!

Vitor Hugo'da imzalar için faks alışverişi yapılırken Fiorentina cephesi, Palmeiras'tan çok yüksek bir teklif geldiğini iddia etti. İtalyan yetkililere çok sinirlenen Beşiktaşlı yöneticiler masadan kalktı.

Vitor Hugo transferinde Beşiktaş'ı çıldırtan olay!
Vitor Hugo transferinde Beşiktaş'ı çıldırtan olay!
GİRİŞ 20.07.2019 12:26 GÜNCELLEME 20.07.2019 12:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş stoper transferi için tercihini yapmış ve Fiorentina'da forma giyen Vitor Hugo'da karar kılmıştı ancak iş son anda bozuldu.

 

 

Siyah-beyazlı yöneticiler imzaların atılmasını bekliyordu. Hatta Başkan Fikret Orman bile Riva'ya giderek transferin gerçekleştiğini teknik direktör Abdullah Avcı'ya müjdelemişti. Fiorentina'ya kiralama bedeli olarak bonuslarla 500 bin avro, oyuncuya da yıllık 1,5 milyon avro ödenmesi karşılığında anlaşmaya varılmıştı.

Önceki gece taraftar arasında imzaların atılması yönünde imza alışverişi yapılırken şoke edici bir gelişme yaşandı. Vitor Hugo'yu renklerine bağlamak isteyen Brezilya ekibi Palmeiras bonservis bedeli olarak 5,5 milyon avro teklif etti. Fiorentina'nın yetkilileri bu teklifi siyah-beyazlı yöneticilere iletince ortalık karıştı.

 

 

Menajerin haberi yok

İmzalar atılmak üzereyken yaşanan bu gelişmeyi etik olmayan bir fiyat yükseltme taktiği olarak gören Beşiktaşlı idareciler görüşmeleri tamamen kesti.

Elde edilen bilgiye göre İtalyan kulübünün yöneticileri Beşiktaş'tan daha fazla ücret alabilmek için Palmeiras teklifini olmadığı halde varmış gibi gösterdi. Beşiktaşlı yetkililerle görüşen Brezilyalı oyuncunun menajeri ise kendisinin böyle bir tekliften haberi olmadığını, Hugo'nun Avrupa'da futbol hayatını sürdürmek istediğini ve Beşiktaş'ta oynamaya hazır olduğunu ifade etti.

Ancak Fiorentina'nın tavrından son derece rahatsız olan siyah-beyazlı kulübün idarecileri şimdilik görüşmeleri rafa kaldırdı.

Teklif yükselmeyecek

Fiorentina'nın son anda Palmeiras'tan 5,5 milyon avroluk teklif alındığını öne sürmesi üzerine masadan kalkan siyah-beyazlı yöneticiler bir süre beklemeye karar verdi. Hugo için yeniden görüşme yapılmaya karar verilse de daha önce yapılan anlaşmadaki maddi şartların üzerine çıkılmayacak.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiralıksa zaten almasınlar
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşeye rağmen Beşiktaşlılık duruşu gösteren yönetimi kutlarım. Menajer oyunlarının kulüplerimizi ne hale getirdiği ortada!
    Cevapla
  • Enisefe4453 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan adamin dibisin sen
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    akıllı olun bu ülkenin parasını boşa bir yerlere kaptırmayın
    Cevapla