Sivas-Beşiktaş maçında korku dolu anlar

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşan Sivasspor'da Tyler Boyd ile çarpışıp baygınlık geçiren kaleci Samassa, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sivas-Beşiktaş maçında korku dolu anlar
Sivas-Beşiktaş maçında korku dolu anlar
GİRİŞ 17.08.2019 23:05 GÜNCELLEME 18.08.2019 00:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in ilk hafta karşılaşmalarından Sivasspor-Beşiktaş müsabakasında yaralanan Sivassporlu kaleci Samassa ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısının son dakikasında Boyd’nin sert müdahalesinde Sivasspor kalecisi Samassa yerde kaldı.



Body da pozisyonda kafasından yaralandı. Samassa aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkarken dengesini kaybederek yere yığıldı. Kaleci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tomografisi çekilecek kalecinin geçici hafıza kaybı yaşadığı belirtildi.

Tyler Boyd ile yaşadığı çarpışmanın ardından bilincini kaybeden Mamadou Samassa'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çarpışmanın ardından tedavisinin yapılması için saha kenarına gelen Samassa, bir anda bilincini kaybederek yere düşmüştü. Sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırılan Samassa, beyin tomografisine girdi. Ağlama krizine girmesi sebebiyle tomografisi yarım kalan Samassa'nın sakinleşmesinin ardından yeniden tomografi çekimi yapıldı. Çekilen tomografi sonucunda oyuncunun bir problemi olmadığı öğrenilirken, Samassa'nın bir gün hastanede müşahade altında kalacağı ve ardından taburcu edileceği belirtildi.

YORUMLAR 8
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazara oldu art niyet yok boyd kaleciyi görmedi bile hem topada vurdu penaltı verilse bile olur ama böyle pozisyonlarda verilmemesi lazım çünkü gsye verilen de verilmemeliydi
    Cevapla
  • beşiktaşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşmayın body kaleciyi bile görmedi. samassa kontrolsüz girdi maçta penaltı bile verilebilirdi. futbol cahilleri sizi
    Cevapla
  • Mahirbey 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyılın en dahi futbol uleması, kaleciye kırmızı kartı unutmuşsun
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı kart gerektiren bir pozisyondu. VAR ne halta yarar
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsllah biseyi yoktur rabbim şifa versin
    Cevapla
  • Jeje 4 yıl önce Şikayet Et
    Tyler boyd insan mısın ya
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş yahudilerle dua edilmez..
    Cevapla
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol gerçekten spor mu? Tartışılması gerek, bu kadar sertlik nedir. İnsanlar birbirini öldürmeye teşebbüs ediyor. Böyle spor olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle