Fikret Orman'dan Fatih Terim'e gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu sene organize ve profesyonelce bir kötülük var" diyen Fatih Terim için, "Ya TFF görevini yapar ya da biz de konuşuruz" dedi.

Fikret Orman'dan Fatih Terim'e gönderme
Fikret Orman'dan Fatih Terim'e gönderme
GİRİŞ 04.09.2019 09:56 GÜNCELLEME 04.09.2019 09:57
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu Gerede Kamp Tesisleri'nin açılışını yaptı. Başkan Orman, isim vermeden Kayseri maçından sonra, "Bu sezon organize ve profesyonelce bir kötülük var" diyen Fatih Terim'i hedef aldı.

 

 

Fikret Orman, "Şimdi ben mevcut federasyon gelmeden evvel kendilerini ikaz ettim. Geldikten sonra da ifade ettim. Hatta federasyon başkanını aradım. 'Kamu üzerinden demeçlerle hakemleri baskı altına almanın önüne geçilmezse herkes konuşacak' dedim. Biz bu duruma spor adamı olarak sahip çıkmaya çalışıyoruz. 'Siz bunları uygulamazsanız biz de konuşmaya başlayacağız' dedim. Bunu dün de onlara ifade ettim. Bu işi ya onlar çözecek ya da kötünün prim verildiği bir yere gidilecek." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı "Biz konuşmayınca, 'Yönetim bunları konuşmuyor algısı oluşuyor'. Biz her konuşmayı kamuoyu önünde yapmıyoruz. Her mevzuyu kamuoyuna anlatacak değiliz. Yöneticilerin konuşmasıyla hakemler bu şekilde yönlendirmeye gidilirse futbolumuzun değeri geriye gidecek. Hakemler hata yapıyorlar ama hep beraber bu ligi daha güzel hale getirmeliyiz. Buna hizmet edecek kulüp sadece Beşiktaş değildir. Sistem eğer konuşarak ilerleyecekse biz de artık konuşacağız" açıklamasını yaptı.

 

 

FATİH TERİM, PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor ile oynanan maçın ardından yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 31
  • türk 4 yıl önce Şikayet Et
    amma çok konuşuyorsun be orman ağlamada işini yap zeytinyağı gibisin gs rize maçının hakemini işinden ettin kendin 3 ofsatt gol attın rizeye onu hiç söylemiyorsun erbakan hocanın dediği gibi hadi ordan
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    terim, geçen seneki hataya düşmedi, kumpas kurmaya erken başladı. Yakında gene bir olay çıkartır, saf GS'leri arkasına alır, ŞL'de sıfır/bir puan alında bir daha olay çıkartır, devre arasında da yönetimle takışıp görevi bırakır.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarı olarak fikret ormanı sevmem 2 senedir inanılmaz kötü işler yapıyor yaptığı hatalar olumlu işlerini çoktan aştı amma bu sefer doğru konuştu açık net madem düzen böyle bizde uyarız dedi renkliler işinize gelmedi haliyle bu açıklama geçen sene gs nizi zorla ite kaka nasıl şampiyon yaptılar rezillikler diz boyu gördük fatih terimi zaten anlatmaya kelime yok Türk sporunun mafyatik kaotik ismi paşamız bir açıklama yapar gs yönetimyle beraber ligin seyri değiştirilir iyi alıştılar
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hokkabaz fatihe iyi bir ders vermek lazım adana kabadayısı gibi hokkabaz adam
    Cevapla
  • hıdır 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar neredeydın falkao gelincemi aklına geldi . hem bjk nin paraları nerde onu anlat sen taraftarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle