Quaresma Fikret Orman'ı bombaladı!

Beşiktaş'tan ayrılan ve Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sert ifadeler kullandı.

Quaresma Fikret Orman'ı bombaladı!
Quaresma Fikret Orman'ı bombaladı!
GİRİŞ 12.09.2019 19:54 GÜNCELLEME 12.09.2019 20:07
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

beIN SPORTS'a konuşan Quaresma'nın sözleri şu şekilde:

 

 

"Fikret Orman, yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi. Serdar Adalı ile konuştuk. Beşiktaş'ta maaşlar 5 aydır yatmıyordu. Ne ben ne de ailem bundan mutlu değildik. 2 bin, 3 bin TL alan insanların da maaşı yatmıyordu. Bu sorunu çözmelerini, aksi durumda ayrılmamın daha iyi olacağını söyledim. Bir hafta sonra Fikret Orman, bu borçların kapanması için bana çek verdi. Bankaya çeki bozdurmaya gittiğimde çek karşılıksız çıktı. Ben de kulübü FIFA'ya şikayet ettim. 

"BENİM İÇİN VAR OLMAYAN BİRİSİ"

"Fikret Orman, futbol dünyasında hiç konuşmak istemediğim bir iki kişiden birisi. Bana yaptıkları saygısızlıktı. Beşiktaş başkanı, benim için artık var olmayan birisi. Transfer sezonunun bitmesine 5 gün kala sportif direktör bana gelip 'Seni kadro dışı bırakıyoruz. Artık idmanlara çıkmayacaksın.' dedi. Bu doğru bir davranış değil. Başkanın karşıma çıkacak cesareti olmadığı için sportif direktör gelip bunu bana söyledi."

 

"GÖNDERİLİŞ ŞEKLİM SAYGISIZLIK"

Gönderiliş şeklimin bana karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Taraftarlar, takım arkadaşlarımla, tesis çalışanlarıyla vedalaşma şansım olmadı. Bu yüzen bunun bana yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum."

"GALATASARAY VEYA FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELSEYDİ..."

-Beşiktaş'tan ayrılık sürecinde Galatasaray veya Fenerbahçe'cen cazip bir teklif gelseydi kabul eder miydin?

"Zor bir soru değil, Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamak istemediğimi hep söyledim. Ama maalesef Beşiktaş Başkanı beni istemedi. Ayrıldıktan sonra Fenerbahçe veya Galatasaray'da oynamak benim için çok kolay değil çünkü Beşiktaş'ı ve taraftarlarını çok seviyorum. Her zaman söylüyorum, Porto ve Beşiktaş, benim kariyerimdeki çok önemli iki takım ve her zaman kalbimde olacaklar."

"EMRE BELÖZOĞLU'NA HAYRANIM"

"Bu sezon kesinlikle kariyerimin son yılı olmayacak. Oynamaya devam etmek istiyorum. Şu anda 36 yaşındayım. Emre Belözoğlu gibi 39 yaşıma kadar oynar mıyım bilmiyorum. Emre Belözoğlu gerçekten hayran olduğum bir oyuncu, inanılmaz bir kalitesi var. Saha içinde bulunduğu zaman yarattığı farkı görebiliyorsunuz. Bence genç Türk oyuncular için oldukça iyi bir örnek. İzlemeleri ve takip etmeleri gereken biri."

RONALDO MU MESSİ Mİ?

"Cristiano Ronaldo. Arkadaşım diye söylemiyorum, kendisi en iyi futbolcu. En iyisi olmaya da devam edecek. Ronaldo, hiç değişmeyen birisi. Benle olan ilişkisi hiç değişmedi. Zaten etrafındaki çevresini hiç unutmaz. Çok büyük yüreği var. Onu çok seviyorum. 12 yıldır her ödüle aday oluyor. 5 tane Altın Top ödülü var ve dahasını istiyor. Bunun için çalışıyor. Ne olursa olsun Ronaldo benim için hep en iyi olmaya devam edecek."

YORUMLAR 27
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl ülkemizin chp kurtulması gerekiyosa bjk fikret ormandan kurtulması gerekiyo
    Cevapla
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en iyi kanat oyuncusu.Keske GS gelseydi.Seni seviyoruz quaresma
    Cevapla
  • RİCARDO QUARESMA 4 yıl önce Şikayet Et
    tut başını al maaşını QUARESMA BEŞİKTAŞLI ASLAN GEL BENİMKİNE YASLAN
    Cevapla
  • bekir cizmeci 4 yıl önce Şikayet Et
    Soyledikleri %100 dogru bile olsa;eh be kardesim daha dune kadar o kulube, o baskana calisiyordun demezler mi?Bence ayip.Ama, genel olarak soyluyorum, bu futbol camiasinda ayip sozu yer almaz maalesef.Kim ne koparabilirse.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    su bir gercek o bir q7 suda bir gercek q7 ye yapilan dogru degil buyuk ayip . 5 ay para verme cek ver karsiliksiz ciksin adamin sikayet etme hakki var .
    Cevapla
  • Fb li 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli oyuncudur kim olursa olsun hakkini vermiyorsa o zalimdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle