Ahmet Nur Çebi, ekibini topluyor

Seçimin bir ay içinde yapılacak olmasından dolayı acele eden eski ikinci başkan, daha önce birlikte çalıştığı Erdal Torunoğulları ile Berk Hacıgüzeller'i ikna etti.

Ahmet Nur Çebi, ekibini topluyor
Ahmet Nur Çebi, ekibini topluyor
GİRİŞ 26.09.2019 09:55 GÜNCELLEME 26.09.2019 09:55

Fikret Orman'ın sürpriz bir şekilde istifasının ardından Beşiktaş kulislerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Camianın en çok desteklediği isim olarak öne çıkan Ahmet Nur Çebi harekete geçmiş durumda. Tüzüğe göre olağanüstü seçimli kongrenin bir ay içinde yapılacak olmasından dolayı elini çabuk tutmak isteyen Çebi, daha önce Fikret Orman başkanlığındaki yönetimlerde birlikte çalıştığı isimlerle görüşmelere başladı.

İlk olarak geçen sene eylül ayında yapılan olağanüstü seçimde kendisiyle birlikte Fikret Orman'ın liste dışı bıraktığı Erdal Torunoğulları ile görüşen Çebi "Göreve hazırım" cevabını aldı.

Yine önceki dönemlerde kulübün mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berk Hacıgüzeller de Ahmet Nur Çebi'nin birlikte çalışmak istediği isimler arasında.

Tekinoktay planı

Kulüp ekonomisini görev yaptığı dönemde başarılı bir şekilde yöneten Hacıgüzeller'in geçen yıl yapılan seçimde liste dışı bırakılması, Orman'ın eleştirilmesine yol açan konulardan biriydi.

Çebi'nin, ekibinde görmeyi istediği Hacıgüzeller ile yaptığı ilk görüşmenin müspet geçtiği de gelen bilgiler arasında. Güçlü bir yönetim kurmak isteyen Çebi, Metin Albayrak ve Emre Kocadağ gibi isimlerle de temaslarını sürdürüyor.

Öte yandan ekibi toplamak için kısıtlı süresi olan Çebi, bu konuyu Hürser Tekinoktay'ı yönetimine katarak çözmeyi planları arasında tutuyor. Tekinoktay'ın kısa süre önce göreve hazır bir ekip kurmuş olması, Çebi'yi cezbediyor. (Türkiye)