Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! Son 34 gün...

Beşiktaş, 30 Ekim'e kadar futbolcu alacaklarını ödeyip, borçsuzluk kağıdı alamazsa seneye Avrupa kupalarına katılamayacak.

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! Son 34 gün...
Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! Son 34 gün...
GİRİŞ 26.09.2019 10:06 GÜNCELLEME 26.09.2019 10:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından gözler yeni başkanın kim olacağı sorusuna cevap ararken, bir yandan da yeni başkanı bekleyen dağ gibi borçlar, camiayı endişelendiriyor.

Siyah-Beyazlı kulübü şu anda bekleyen en büyük tehlike, futbolcu alacakları nedeniyle gelecek sezon Avrupa kupalarından men cezası...

Yeni yönetim 15 milyon euroluk (83.4 milyon Tl) futbolcu alacaklarını ödeyerek borçsuzluk kağıdı alıp UEFA'ya zorunda. Aksi halde men cezası kaçınılmaz olacak. Bunun dışında kulübün yıl sonuna kadar ödemesi gereken toplam borç ise 80 milyon euroyu (Yaklaşık 500 milyon lira) buluyor.

Ocak ayına kadar bu borçlar temizlenmezse sıkıntı daha da büyüyecek.

BORÇ 3 MİLYAR TL'Yİ GEÇTİ

Kartal'ın başını en fazla ağrıtan borçlardan birisi de Beşiktaş Belediyesi'ne olan 22 milyon euroluk borç. Akatlar Spor Kompleksi için alınan 6 milyon euro anlaşma bozulunca geri ödenmedi ve icra takibi başlatıldı.

Kulübün menajerlere de 22 milyon euroyu bulan borcu olduğu vurgulanırken, son kredi anlaşması ile toplam borç da 3 milyar lirayı geçti.

YORUMLAR 8
  • fb düşebilir 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe daha da kötü durumda. inanılmaz ücretler ödeyip berbat transferler yaptılar. ankaragücü maçını bile zar zor aldılar. fb nin süperligde işi zor. aldığı oyuncular yaşlı ve işe yaramaz oyuncular. eskiler zaten küme düşmemeye oynuyordu. fb gönderdiği oyuncuların daha kötülerini aldı. fb bu kadro ile fazla gitmez.
    Cevapla
  • karadut 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey TFF (ya da gerçek adıyla İFF) Anadolu kulüplerine puan silme uyguluyorsunuz. Borcu dağları aşan İstanbul kulüplerine neden puan silme cezası vermiyorsunuz?
    Cevapla
  • bay doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım şey menajerlere olan borç. yahu bunlar futbolcumu alıyorlar yoksa menajer mi. bu işte bir iş var. neden futbolun f sinden anlamayan zengin çocukları yöneticilik yapıyor iyice araştırılsın. ne dümenler dönüyor bakılsın.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmak için en uygun zamanmış
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    fikonun niye kaçtığı belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle