Fikret Orman kararını verdi! Aday olacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 20 Ekim'de gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olmayacak.

Fikret Orman kararını verdi! Aday olacak mı?
Fikret Orman kararını verdi! Aday olacak mı?
GİRİŞ 02.10.2019 11:47 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir maçı ardından düzenlediği basın toplantısında görevi bırakma kararı aldığını açıklayan, ancak olağanüstü yönetim kurulu toplantısında istifa etmediği için yeniden aday olabileceği konuşulan Başkan Orman'ın iddiaların aksine seçime girmeyeceği bildirildi.

Ağır eleştiriler ve taraftar tepkileri nedeniyle kırgın olan Fikret Orman'ın yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde adaylık konusundaki düşüncesini paylaştığı ifade edildi.

Mart 2012'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan ve birçok kongreden zaferle ayrılan Fikret Orman'ın görevden ayrılmaya kararlı olduğu kaydedildi.

Vodafone Park'ın yanı sıra 2 Süper Lig şampiyonluğu sığdırdığı 7.5 yıllık sürecin ardından görevi bırakmak isteyen Orman'ın önümüzdeki günlerde bu düşüncesini kamuoyuna ilan edeceği ileri sürüldü.

'Tek isteğim kongrenin Beşiktaş'a yakışması'

Başkan Fikret Orman, olağanüstü seçimli genel kurulun siyah-beyazlı camiaya yakışır şekilde olması dileğinde bulundu. Kulüp dergisinin Ekim ayı sayısındaki yazısında siyah-beyazlıların gündemine ilişkin değerlendirmeler yapan Orman, "7,5 yıllık görevim süresince her zaman Beşiktaş menfaatlerini gözettim. Beşiktaş aşkıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Hangi vasıfla olursa olsun kulübümüze hizmet etmekten her zaman gurur duyan birisi olarak tek isteğim, kongremizin Beşiktaş'ımıza yakışır bir ortamda gerçekleşmesidir. Şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan başka hoca yokmu da Abdullah Avcı yı getirdin,eleştiriler normal dir.
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    istenmiyorsun artık G İ T .
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi yöneticiydi ama giden iyi futbolcuların yerini dolduramadı şansızlığı bu oldu taliscayı alacaktı...
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu alipta tursumu kurcakti. Bir onla bitmiyor
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Olma da zaten, çok iyi olur. Takımı desteklemek için, lutfedip maçlara bile gelmiyorsun... Ali Koç otobüste futbolcularla beraber her yere gidiyor. Onca gelirlere rağmen (şampiyonluk, galibiyet primleri, şampiyonlar ligi, futbolcu satışları, sponsorluklar, reklam gelirleri, yayın gelirleri, forma satışları, maç gelirleri vb.) , nasıl becerdiysen; borçları 5 kat arttırıp kulübü borç batağına sapladın...
    Cevapla
  • dost 4 yıl önce Şikayet Et
    batırdı ve kaçtı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle