Serdal Adalı'nın seçim vaadi! Avcı'nın yerine...

Adaylığını açıklaması beklenen Serdal Adalı, Abdullah Avcı ile kötü sonuçların devam etmesi durumunda seçim vaadi olarak Samet Aybaba'yı sunacak.

Serdal Adalı'nın seçim vaadi! Avcı'nın yerine...
Serdal Adalı'nın seçim vaadi! Avcı'nın yerine...
GİRİŞ 05.10.2019 09:50 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sezon başından bu yana sahaya çıkılan sekiz maç ve alınan galibiyet sayısı sadece bir... Beşiktaş tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaşarken camia çok endişeli. Çünkü kulüp ve saha yönetimi umut vermediği gibi yaşananların kulübü içinden çıkılamayacak bir duruma getirmesinden korkuluyor.

 

 

20 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçimli kongrede kimlerin aday olacağı merak edilirken, kulislerden çok çarpıcı bilgiler geliyor. Fikret Orman'ın yönetiminde olan ikinci başkan Serdal Adalı adaylık için çalışmalarına devam ediyor.

Yıldırım Demirören'in de destek vereceği Adalı'nın, seçim vaadi olarak camianın gönlünde ayrı bir yeri olan ismi getireceği konuşuluyor: Samet Aybaba... Kurmayları birlikte değerlendirmelerini sürdüren Adalı, Aybaba ismine sıcak bakıyor.

 

 

Tazminat engeli

İlk etapta değişikliğe karşı olduğu öğrenilen Adalı'nın görüşünü Aybaba ismi değiştirdi. 'Feda dönemi' olarak bilinen 2012-13 sezonunda kısıtlı imkanlarla başarılı olan teknik adamın takıma olumlu hava katacağına inanan tecrübeli yönetici bu seçeneği şimdilik kenarda bekletiyor.

Her ne kadar Aybaba ismi destek görse de, Adalı'nın yakın çevresine "Umarım saha sonuçları düzelir ve böyle bir değişikliğe gerek kalmaz" dediği de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Abdullah Avcı gönderilmesi hâlinde yeni yönetime ciddi bir külfet olacak. Senelik 12 milyon liradan 3 yılda 36 milyon lira alacak olan Avcı, eğer gönderilirse bu yılın sonuna kadar alması gereken 12 milyon liranın tamamını tazminat olarak alacak.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 21
  • Anlayan anladı .. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala daha sorunun t.d olduğunu düşünenler var kaldı ki bunu Beşiktaş'ı yönetmeye aday biri düşünüyor. Öyleyse Avcı gelirken neden sesini çıkarmadın Sayın adalı ? Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor çok mu iyi hayır! o zaman Ersun,Fatih,Ünal hoca gitsin.Yerine Erol BULUT, Sergen YALÇIN, Sumidica gelsin ?? Bu takımlar iyi ya ondan. Del Bosque geldi Türkiye'ye. Gelirken de 2x la liga 2x şamp. ligi şamp. vardı. Adama 23 maç zor dayandılar!! Sonra dünya ve avrupa kupası aldı adam..Sorun kötü planlama,yetersiz oyunculardan çok fazla beklenti,alt yapıdan oyuncu çıkmaması..
    Cevapla
  • Ankaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Avcı 'ya yıllık 12 milyon
    Cevapla
  • Gfb li 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas kurtulurda Fb nin işi cok zor
    Cevapla
  • ByKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    samet aybaba kim ya başlamadan kaybettin vizyon olmayanın aday olmaya bile hakkı olmamalı
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa ben gelmem gerek ben gelirsem anca öyle düzelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle