Beşiktaş'a yıllık 15-16 milyon lira gelir!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlıları takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Beşiktaş'a yıllık 15-16 milyon lira gelir!
Beşiktaş'a yıllık 15-16 milyon lira gelir!
GİRİŞ 17.10.2019 14:06 GÜNCELLEME 17.10.2019 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulübün Fulya’da açılan alışveriş merkezindeki buluşmada, Ürkmezgil basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ın Fulya’da açtığı AVM’den 15-16 milyon TL gelir elde edeceğini ifade eden Ahmet Ürkmezgil, “AVM için canımı verecektim neredeyse. Gece yarılarına kadar çalıştım. İnsanlara kalıcı bir şeyler bırakmak önemli. İnsanlar burada bir alışveriş merkezi olduğunu bilmiyordu. Burayı işlevsel hale getirdik. 55 tane dükkan var, bir kısmını kiraya verdik, kalanlar için de çeşitli markaların talebi var. Yıl sonuna kadar onları da tamamlarız. Her şey tamamlandığında Beşiktaş buradan yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan iş iyi. Lakin bir topçuya buradan gelen gelirden fazlasını vermek iş değildir. Beceri gelen paranın harcanmasında. Yerli oyuncu az. Takımı ayakta tutan yerli oyuncudur. Herkes bunun farkına varmalı. Yabancı oyuncu sayısı azaltılmalı.
    Cevapla