Serdal Adalı iddialı! 'Talisca da gelir...'

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, 20 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesinde TRT Spor'a konuk oldu ve projelerini anlattı.

Serdal Adalı iddialı! 'Talisca da gelir...'
Serdal Adalı iddialı! 'Talisca da gelir...'
GİRİŞ 18.10.2019 12:16 GÜNCELLEME 18.10.2019 12:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Serdal Adalı'nın açıklamaları şu şekilde:

 

 

Beşiktaş, borçlarla batmaz. Biz bunun altından kalkabilecek bir kulübüz. Mali konular bizim camiada diğer camialara göre fazla tartışılıyor. Kısa vadede ödememiz gereken borç hakkında bir hazırlığımız var. Çözeceğiz. Ben zaten hiçbir zihniyetin devamı değilim. Ben kendi başkanlık çizgisi olan birisiyim.

"Quaresma jübile yapsın isteriz"

 

 

Quaresma beklediğimiz gibi Beşiktaş'tan ayrılmadı. Keşke daha iyi ayrılsaydı. Jübile yapmayı arzu ederse onu da jübile ile yollamak isteriz. İleri de teknik direktör olmak isterse onu bekleriz Beşiktaş'ın bir parçası oldu. İnşallah Atiba 5 sene oynar onun gibi birini bulamıyoruz.

Talisca da gelir, başkası da

Bir golcüye ihtiyacımız var. Devre arasında mutlaka bir forvet transferi yapacağız. Devre arasında transfer düşüncemiz var. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Ciddi bir scout ekibimiz var. Çalışmalara başladık. Ocak ayında mutlaka forvet alacağız. Ekonomik sıkıntıları çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir.

Fikret Orman, madem seni (Ahmet Nur Çebi) 6.5 yıl saymadı, by-pass edildin, yetkin yoktu, neden oturdun o koltukta? '19 senenin devamı' diyor bana, psikolojisi bozulmuş. Bıraksınlar bu acı çekeceğiz işlerini. Alves'ten Bebe'den bahsediyorlar… İkisinden de haberim yoktu. Alves'i aldıklarında ben Metris'teydim, daha Beşiktaş tarihini bilmiyorlar. Stat yapıldı, ben yaptım; şampiyon olundu, Şenol hocayla ben ekiptim, ben yaptım…

Mutluluğun, başarının her noktasında ben vardım diyor ama borç 500'den 2.5'a geldi. Takım başarısız oldu, beni karıştırma diyor. Kendisinin bahsettiği 3 senelik bir dönem var, 1.5 yılında ben varım. Kendisi 2. başkanken o dönemi inceletti, neden açıklamadı? Başkan bana sormadan bir şey yapsa ikinci, üçüncü kez tekrarlasa "Allah'a ısmarladık" derim, biner arabaya giderim. 6.5 sene oturulur mu bu şekilde. Niyeyse "Mağduru oyna" demişler.

YORUMLAR 4
  • Populerizm 4 yıl önce Şikayet Et
    Talisca çinde 11 milyon euro maaş aliyor
    Cevapla
  • maraşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ouresma gibi bir futbolcuya çok ayıp ettiniz talisca da aynı harcadınız bunları çekin cezasını
    Cevapla
  • Ha Lk 4 yıl önce Şikayet Et
    Son yılların en başarılısı fikret ormandi ama Şenol varken Şenol varsa başarı vardır talisca değil messiyi alsan olmaz
    Cevapla
  • yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı
    Cevapla