Avcı: Bugünü böyle tanımlayabilirim

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı: Bugünü böyle tanımlayabilirim
Avcı: Bugünü böyle tanımlayabilirim
GİRİŞ 19.10.2019 22:48 GÜNCELLEME 19.10.2019 22:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kazanamamlarıyla ilgili açıklama yapan Abdullah Avcı "İştah, arzu veya kazanma isteğini beceriyle birleştiremedik. Bugünü böyle tanımlayabilirim. Rakip savunmayı aşabilmek için oyuna genişlik vermeniz lazım. Bunu zaman zaman yaptık. 3-4 tane pozisyon var ama Beşiktaş'ın kalitesi, bu maçı kazanmalıydı. Üst üste iki maça aynı kadroyla çıkamadık. Sakatlıklar ve eksikler var. Burak Yılmaz yine sakatlandı. Beşiktaş forması ve arzusu her zaman kazanmalıdır. Oyun iştahını beceriyle birleştiremedik." dedi.

 

 

Burak Yılmaz'ın sakatlanarak oyundan çıkması hakkında da konuşan Abdullah Avcı "Burak Yılmaz'ın sabah saatlerinde de sıkıntısı vardı. Fedakarlık yapmak istedi, ayağı yine sıkıntı yarattı. Mr çekilecek, pazar sabahı daha net belli olur." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 11
  • İSMAİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer bile yapamayan Ankaragücü nü de yenemiyorsan sende bir sakatlık var demek hoc bi kaul et gs da 5 ya da 4 yiyeceksin ki gidesin herhalde bırak git yeter seni getiren de gitti bak.
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın kalitesinde sıkıntı yok ama hoca senin kaliten (kalite derken adamlığına sözüm yok ama bjk ve bunun gibi takımlar için zayıfsın burası başakşehire veya malatya kasımp. kays ye benzemez ha şuda yanlış anlaşılmasın saydığım takımlar bence şu 3 büyük denen takımlardan daha güzidedir aradaki fark taraftar fazlalığı)
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    adam ne yapsın nerde çer çöp varsa aldı fiko al bu çöplerle takımı sampiyon yap dedi kendide istifa etti sıyrıldı işin icinden
    Cevapla
  • Hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun doğrularını yaptık dememiş mi? Hayret
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligi 10 sırada bitirebilirsek çok büyük başarı olur. Abdullah avcı bu. Elindeki şampiyonlukları kendi eli teslim eden kişi. Avrupa liginde sıfırı çekeriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle