Abdullah Avcı: Bu yaptığımız kolay değil!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Bu yaptığımız kolay değil!
Abdullah Avcı: Bu yaptığımız kolay değil!
GİRİŞ 27.10.2019 21:29 GÜNCELLEME 27.10.2019 21:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçı sonrası "Rakipten 7 km fazla koşmak kolay bir şey değil." diyerek takımına övgüde bulundu.

Galatasaray karşısında muhteşem bir mücadele verdiklerinin altını çizen Avcı, "Eleştiri her zaman olacak, bizim için de olacak! Oyun olarak, performans olarak, oyuncu tercihi olacak. Ben, Beşiktaş kararımı verirken bu taraftar ve oyun içerisindeki baskı beni çok heyecanlandırdı. Bugün için bu mesajları aldım.

El ele tutuşan, hiçbir zaman mücadeleden kaçmayan ve yapabildiklerinin maksimumunu yapan bir takım vardı. Rakipten 7 km fazla koşmak kolay bir şey değil. Yarış içerisinde zaten Beşiktaş olacaktı ama bu herkes için bir mesaj oldu. Sezon başından bu yana yaşadığımız talihsizlikler de vardı. Muhteşem taraftarı, bu desteği verdiği sürece bu takım da son ana kadar bu mücadeleyi verecek" şeklinde konuştu.

Sezon başından bu yana büyük şansızlıklar yaşadıklarını ifade eden Avcı, " Gökhan Gönül'ün de sakatlığı vardı, sabah karar verdik ve kendisi çok oynamak istedi, son bölümde kramplar girdi, Necip'i almaya karar verdik. Umut da öyle, algısı çok yüksek ve oynamak istiyor. Bugün bizim için mutlu, güzel bir derbi anısı yaşadık. Taraftarımıza yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 2
  • ahm trz 4 yıl önce Şikayet Et
    senide görürüz önümüzdeki dört maçda kaç puan aldığını hiç birşey oynamıyor bjk
    Cevapla
  • ormancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda, Feghouli, Babel gibi isimler sahada yürüdüğü için 7km fark bence az bile.
    Cevapla