Abdullah Avcı: 'Derbi başlangıçtı...'

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray galibiyeti sonrası oyuncularıyla toplantı yaparak yakalanan havanın dağılmamasını istedi.

Abdullah Avcı: 'Derbi başlangıçtı...'
Abdullah Avcı: 'Derbi başlangıçtı...'
GİRİŞ 31.10.2019 09:37 GÜNCELLEME 31.10.2019 09:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde alınan galibiyet umutların yeşermesine yol açtı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, yakalanan bu havanın devam etmesi için büyük çaba harcarken, antrenman öncesinde Siyah-Beyazlı futbolcularla bir konuşma yaptı.

ARTIK HEP İLERİYİ DÜŞÜNÜN

Avcı, sezon başından bu yana aradıkları itici gücü bulduklarını vurgulayarak, "Bu oyunda her türlü sonuç var. Sezona daha iyi başlamamız gerekiyordu. Ancak çeşitli sebeplerle bu gerçekleşmedi. Futbolda bir gerçek var ki dünle yaşayamazsınız. Hep yarına bakmalısınız. Galatasaray galibiyeti bizim için başlangıç olacak, artık hep ileriyi düşünün" dedi.

HEDEFİ YAKALAYABİLİRİZ

Beşiktaş'ın hocası şöyle devam etti: "Galatasaray galibiyetinin anlam kazanması ve hedefimize ulaşmamız için önce Antalyaspor maçını, sonra Braga karşılaşmasını da kazanmalıyız. Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtırsanız, her iki maçı da kazanırız. Alacağımız iki galibiyet bizi Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde yarışa ortak edecektir." (Star)

 

 

YORUMLAR 3
  • ilhan nural 4 yıl önce Şikayet Et
    aman hocam bırak takımı rahat bildigi oyunu oynasın sana kalırsa yine yanarız galasaray macı senin istedigin deyil futbolcunun istedigi oyunu oynadık
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav hehe avci dikkat et ava giderken avlanma.Bir mac kazandin diye havalara girme.
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    Güldürmeyin adamı hiçbir şeyi beceremedin bir maç aldın ne yapacağını şaşırdın.
    Cevapla