Abdullah Avcı'dan zafer emri! "Rövanşı alalım"

Süper Lig'de zirve için iddialı duruma gelen Beşiktaş, Avrupa'da da işleri düzeltmeyi hedefliyor. Grupta sonuncu durumda bulunan Kartal, kalan maçları kazanarak, tur atlamayı amaçlıyor. Avcı, oyuncularına Braga'dan rövanşı alma emri verdi.

Abdullah Avcı'dan zafer emri! "Rövanşı alalım"
Abdullah Avcı'dan zafer emri! "Rövanşı alalım"
GİRİŞ 06.11.2019 10:10 GÜNCELLEME 06.11.2019 10:10

Antalyaspor'u mağlup ederek Galatasaray zaferini perçinleyen Beşiktaş, Avrupa'da da işleri düzeltmek için kolları sıvadı.

Ligdeki olumlu havayı UEFA Avrupa Ligi'ne taşımayı isteyen Beşiktaş teknik direktör Abdullah Avcı, önlerinde olan 3 maçı da kazanarak gruptan çıkmayı hedefliyor.

Grupta oynadıkları 3 maçı da kazanacak futbolu oynadıklarına inanan teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularıyla yaptığı konuşmada, "Ligde iyi gidiyoruz. Bunu Avrupa'ya yansıtmanın zamanı geldi. Oynadığımız maçlarda biz de kazanabilirdik. Braga maçında da durum aynıydı. Bizim sahamızda kazandılar, biz de yarınki maçta rövanşı alırız" dedi.

TARAFTARIMIZI ÜZMEYELİM

Oyuncularından konsantre olmalarını isteyen Abdullah Avcı, "Ligde uzun bir maraton bizi bekliyor. Türkiye Kupası'nda da mücadelemiz yakında başlayacak. Avrupa'da taraftarlarımızı üzdük. Bunun farkında olmalıyız. Braga'ya zor bir yolculuktan sonra gideceğiz. Ama burası Beşiktaş. Büyük bir takımız ve bunun üstesinden gelebilecek gücümüz var. Sakin bir şekilde ilerleyerek adım adım hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Yepyeni bir sayfa açıp yolumuzda ilerleyeceğiz" diye konuştu. (Güneş)