Beşiktaş’ın gol anonsunda dikkat çeken detay

Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasının 20. dakikasında siyah-beyazlı ekip Atiba’yla öne geçerken, golün anonsu engellere takılmayan Buket Durmuş’tan geldi.

Beşiktaş’ın gol anonsunda dikkat çeken detay
Beşiktaş’ın gol anonsunda dikkat çeken detay
GİRİŞ 02.12.2019 20:56 GÜNCELLEME 02.12.2019 20:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Taraftarı önünde Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 20. dakikasında Atiba Hutchinson’ın ayağından bulduğu golle öne geçerken, golün anonsu engellere takılmayan Buket Durmuş’tan geldi. 35 yıl sonra protezle yürümeye başlayan ve siyah-beyazlı ekibin karşılaşmasını izlemek için Beşiktaş Park’a gelen Buket Durmuş, Atiba’nın golünün de anonsunu yaptı.



Doğuştan yürüme engeli olan ve ekim ayında protezlerini ilk kez deneyerek bunu sosyal medyadan paylaşan Buket Durmuş, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Buket’in paylaşımına sessiz kalmayan Beşiktaş, genç taraftarını Dolmabahçe’deki ağaçlı yoldan yürüyerek Kayserispor maçına gelmeye davet etti. Mücadeleyi Beşiktaş’ın davetlisi olarak takip eden ve Atiba’nın attığı golün de anonsunu yapan Buket Durmuş, siyah-beyazlı tribünlerden de büyük alkış aldı.

YORUMLAR 3
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    ulke puaninada boyle galibiyetlerle katki yapsaydiniz
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu nasıl yorum şimdi? Kayserispor avrupa maçlarına katılsın da ülke puanına katkıda bulunsun :)
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir hareket , engelsiz kardeşlerimize diğer takımlarımızda duyarlı olup destek verirler umarım.
    Cevapla