Menajerinden flaş sözler! 'Diaby değil takım kötü'

Beşiktaşlı Abdoulay Diaby ve Galatasaraylı Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros, Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Menajerinden flaş sözler! 'Diaby değil takım kötü'
Menajerinden flaş sözler! 'Diaby değil takım kötü'
GİRİŞ 11.02.2020 19:51 GÜNCELLEME 11.02.2020 19:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diaby'nin menajeri Erk Toros'un açıklamaları şu şekilde:

"Diaby geçmişinde gol krallığı olan çok etkili bir oyuncu. Bu sezon başındaki performans eksikliği Beşiktaş takımıyla alakalı. Beşiktaş ritmi yakalayamadı. Diaby ve Abdullah Avcı uyum sağlayamadı. Beşiktaş'ta başarılı olmak için çok kısa zamanınız var. Diaby Türkiye'de kalmak istiyor ve Beşiktaş'ı çok seviyor. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu var. Diaby Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Bu haftaki maçta çok iyi oynadı. Sergen Hocanın oyun sistemi daha farklı. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünüyorum. Ofansif olarak Boateng'in de etkisiyle sahada çok etkili bir Beşiktaş var.

"DİABY BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNE HASTA"

Uyum arttıkça başarıda artacaktır. Diaby tabiri caizse Beşiktaş tribünlerine hasta. Diaby'ye karşı bazen homurdanmalar oluyor ama Diaby böyle ateşli bir taraftara karşı oynamanın motivasyonunu arttırdığını söylüyor. Beşiktaş tribününün böyle bir durumu var sevdi mi çok seviyor sevmese de öyle gidiyor. Diaby çok kolay gollerde kaçırdı. O pozisyonları kaçırdığı için bazı tepkiler geldi ancak umarım bundan sonra o golleri atar. Diaby Mali Milli Takımı'nın da kaptanı." (Haberler)

YORUMLAR 3
  • beko 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hafta çok etkileyici bir performans sergiledi. devam ederse kalır
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    takımın kötü olmasininda baş aktorlerinden biri diaby
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet takım kötü doğru, ama diaby çok daha kötü. Adama pas atılıyormu evet, pozisyona sokuluyormu evet, sürekli şans veriliyormu onada evet. Buna rağmen yaptığı fazla bir şey yok, çok top kaybediyor ve ikili mücadelelerde zayıf kalıyor, bence sorun tamamen futbolcuda.
    Cevapla