Beşiktaş'ta rekor geldi, gol gelmedi

Beşiktaş, Başakşehir karşısında bu sezon deplasmanda en çok hücum girişiminde bulunduğu karşılaşmayı oynadı ancak golü bulamadı.

Beşiktaş'ta rekor geldi, gol gelmedi
Beşiktaş'ta rekor geldi, gol gelmedi
GİRİŞ 15.02.2020 11:27 GÜNCELLEME 15.02.2020 11:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başakşehir karşısında dün rakip kaleye 19 şut atıp 7 isabet bulan Beşiktaş, 31 kez de orta denemesinde bulundu.

 

 

Mücadelenin genelinde topun hakimi olan siyah-beyazlı ekip, bu sezon deplasmanda en çok hücum girişiminde bulunduğu karşılaşmayı oynadı ancak golü bulamadı. Maçın adamı olan Başakşehir kalecisi Mert Günok toplamda 7 kurtarışa imza attı.

BİR DERDİM VAR!

 

 

Zirve yarışında ağır bir yara alan Beşiktaş, Medipol Başakşehir'e karşı fobisini de sürdürdü. Siyah-beyazlı takım, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibiyle yaptığı 26 resmi maçtan sadece 5'ini kazanabildi. 8 kez yenilen Kartal, 13 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Başakşehir ile rakip sahada yaptığı 13 resmi müsabakanın ise sadece 1'inde galibiyete ulaşabildi (7 M, 5 B)

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer skora bakmadan futbol bizi tatmin etti ise beşiktaş doğru yolu bulacaktır. en azından hücum anlamında. defans senelerden beri sıkıntılı bunun sebebi kısmen orta saha, kısmen kenar beklerinin hücumu çok düşünmesi, kısmen de tandem oyayan ikilinin ağır kalması. dünkü demba ba gülünde caner koşmayı bıraktı. oysa aynı pozisyon hücum yönünde olsa idi caner sonuna kadar o topu kovalardı.
    Cevapla